Forum » Informacijska varnost » Fash 10.2 ???
Fash 10.2 ???
MrStein ::
Flash se mi je updatal na 10,2,152,26 ampak http://www.adobe.com/software/flash/abo... pravi, da je zadnja verzija 10.1.102.64
Leva roke ne ve, kaj desna dela, ali haxorji?
Leva roke ne ve, kaj desna dela, ali haxorji?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
RejZoR ::
Flash 10.2 je zunaj, ampak ker je stvar tolk globalna traja nekaj ur do kakšen dan, da se vsi serverji osvežijo.
Je pa kar fajn tole. Včeraj sem na GMA950 powered netbooku sprejemljivo tekoče gledal 720p video na Youtube, ki bi prej štekal do onemoglosti.
Drugače pa obstaja tud DivX HiQ, ki je sicer še v beta verziji in zamenja default Youtube player z lastnim, ki CPU obremeni še manj.
Je pa kar fajn tole. Včeraj sem na GMA950 powered netbooku sprejemljivo tekoče gledal 720p video na Youtube, ki bi prej štekal do onemoglosti.
Drugače pa obstaja tud DivX HiQ, ki je sicer še v beta verziji in zamenja default Youtube player z lastnim, ki CPU obremeni še manj.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
MrStein ::
Ja, ponekod je URL od filma viden v HTML in če dol potegneš igra recimo z VLC čist OK.
Z flash-em pa šteka.
Flash is evil. ;)
Z flash-em pa šteka.
Flash is evil. ;)
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalnik google android (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13301 (9965) | M-XXXX |
» | Video posnetki iz WebCampLjubljanaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4601 (2990) | pegasus |
» | Youtube predvaja samo audioOddelek: Pomoč in nasveti | 1502 (1296) | joco |
» | Flash za Android 3.0 prihaja v prihodnjih tednihOddelek: Novice / Android | 2759 (2085) | c00L3r |
» | Youtube ZaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1869) | galu |