Forum » Sedem umetnosti » divx bez zvoka!
divx bez zvoka!
racaMIT ::
Bok!
pa kr k tezavi!v vecini divx filmov mi ne dela zvok !!! ... groza ... vsem ostalim ko mu dam naj prever ce zakaj ne dela jim use normalo dela ... sm na moji masini doma ne dela zvok ... kaj naj naredim ... mam pa win 98 :( pa 3.11 alpha pa 4.12 divx codeca posneta ... in rec ne dela ... amm ...
help
pa kr k tezavi!v vecini divx filmov mi ne dela zvok !!! ... groza ... vsem ostalim ko mu dam naj prever ce zakaj ne dela jim use normalo dela ... sm na moji masini doma ne dela zvok ... kaj naj naredim ... mam pa win 98 :( pa 3.11 alpha pa 4.12 divx codeca posneta ... in rec ne dela ... amm ...
help
Jst ::
Poskusi naslednje:
Odinštaliraj vse divx kodeke. Potem pri inštalaciji 4.12, ko te vpraša, ali naj uporablja v4 kodek za gledanje v3 divxov reci ne.
Tako sem rešil težavo jaz, z divxi v3 z drugimi avdio kodeki, ki niso mp3.
Povej če deluje.
Odinštaliraj vse divx kodeke. Potem pri inštalaciji 4.12, ko te vpraša, ali naj uporablja v4 kodek za gledanje v3 divxov reci ne.
Tako sem rešil težavo jaz, z divxi v3 z drugimi avdio kodeki, ki niso mp3.
Povej če deluje.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Mr.B ::
Nimaš inštaleranega kodea , za ta filem Pojdi na divix
Ter si inštaleraj , enega izmed kompletov s kodeki , v tistem 1MB je celi kup kodekov, in bo delalo.
Ter si inštaleraj , enega izmed kompletov s kodeki , v tistem 1MB je celi kup kodekov, in bo delalo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
prvo sm instaleru 3.11 alpha divx codec ... in je use zvok normano delu ! nasledni dan (nism nc dosneu) pa zvok ni vec delu ... jst ne vem kaj je to ... potem sm posnel 4.12 codec in dal tam NE da naj ne predvaja 3.xx content ... or sth ... ampk zvoka se vedno ni blo ??? ...
hmm ... sm odinstaleru 4.12 ... 3.11 ne znam pobrisat :( ... pa sm posneu se enkat 4.12 gor pa ni blo nch razlike ... ok whatever ... bluzim ...
... ne vse ostalo funkcjonera normalno !!! ... pa vsemu folku moji divxi vrtijo zvok sm men ne ... aaaaaaa
... ne vse ostalo funkcjonera normalno !!! ... pa vsemu folku moji divxi vrtijo zvok sm men ne ... aaaaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslonOddelek: Zvok in slika | 1034 (952) | Alkoman |
» | NOLF2 + talk/speachOddelek: Igre | 1793 (1638) | cooolah |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2469 (1721) | nemesis |
» | Problem pri gledanju DiVX-ov ?!Oddelek: Sedem umetnosti | 1160 (894) | bastadu |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1027) | freserovski |