Forum » Pomoč in nasveti » nokia 3210 napomoč!!!!!!
nokia 3210 napomoč!!!!!!
tadyŽ ::
lep pozdrav vsem skupaj!
Imam en velik problem.Sem lastnik nokie 3210 sedaj mi je pa en frend posodil data kabl za telefon in seveda sem bil mal preveč pametn pa sem neki "zakvačkov" in sedaj ko prižgem mobitel mi napiše SIM CARD NOT ACCEPTED ali ima kdo kakšen nasvet kako bi to odpravil??????????????
hvala
Imam en velik problem.Sem lastnik nokie 3210 sedaj mi je pa en frend posodil data kabl za telefon in seveda sem bil mal preveč pametn pa sem neki "zakvačkov" in sedaj ko prižgem mobitel mi napiše SIM CARD NOT ACCEPTED ali ima kdo kakšen nasvet kako bi to odpravil??????????????
hvala
I am Alpha and the Omega
msmiha ::
Povej kaj si naredil. katere program si zagnal, kaj si v njih naredil, si probal telefon odklenet ali kaj podobnega?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
hotu sm netmonitor imet pol sm ga pa aktivirov z NKprofile in neto sm ga rištartirov pol mi pa je pa napisov SIM CARD NOT ACCEPTED
I am Alpha and the Omega
hotu sm netmonitor imet pol sm ga pa aktivirov z NKprofile in neto sm ga rištartirov pol mi pa je pa napisov SIM CARD NOT ACCEPTED
I am Alpha and the Omega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SkrillOddelek: Pomoč in nasveti | 2713 (2543) | buttcrack |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18226 (9430) | amacar |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40925 (19045) | Jazzie |
» | Iphone odklepOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1085) | wortex95 |
» | Napad na FTP serverOddelek: Informacijska varnost | 1559 (1080) | amigo_no1 |