Forum » Pomoč in nasveti » Kako do zbrisanih datotek?
Kako do zbrisanih datotek?
Daedalus ::
Kolega ma en resen problem. Z računalnika je odinštaliral apache server, ga na novo namestil, šele potem pa opazil, da je z odstranitvijo serverja zbrisal nekaj pomembnih skript. Sam sem mu sicer predlagal, da si z neta sname program za recover zbrisanih datotek, sam program (ne vem kateri) ne najde na disku nič. A obstaja še kaka možnost dobit tiste datoteke z diska?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
- spremenilo: Daedalus ()
GaPe ::
Je tvoj kolega probu EasyRecovery Professional Edition v5.12?
Don't steal! The government hates competition.
jetam ::
Ja glede na to da je že na novo pisal po disku je bolj majhna verjetnost da bo s temi easy programi lahko povrnil kakšne programe.
Loki ::
ni nujno, pred kratkim je bila tukaj ena debata, kjer ne en tip trdil, da je kljub formatiranju diska dobil skoraj vse podatke nazaj (razen kaksnega nepomembnega mp3-ja).
poglej malo po starih temah.
poglej malo po starih temah.
GaPe ::
Ja glede na to da je že na novo pisal po disku je bolj majhna verjetnost da bo s temi easy programi lahko povrnil kakšne programe.
Misliš? Pri meni je program EasyRecovery najdu datoteke stare tudi do 2 meseca če ne tudi več. Ko sem ga prvič zagnal mi je najdu približno 90.000 datotek. CAN you believe it ??
Don't steal! The government hates competition.
Daedalus ::
GaPe - lahko daš kak link? Mislim, da ni probal s tem programom...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slika gole punce / na disku ki crkuje :)Oddelek: Strojna oprema | 14518 (8206) | Miha 333 |
» | Norton ghost ---> pa je šla particija!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1589 (1247) | Stripy |
» | izgubljena particija :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1280) | CCD |
» | RECOVERY PODATKOVOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1378) | Elemen_T |
» | POMOČ!! zbrisu smOddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1281) | Baja |