Forum » Hlajenje in modifikacije » kako navit...
kako navit...
`ripper` ::
Doma mam trenutno dva procesorja:
c266 slot1 in pa c466 ppga
Zdej pa me zanima sledece
c266 ma cist obicajn hladilnik in mi sment dela stabilno na clocku 103MHz s hlajenjem, ki je pripeto gor.
Potem pa pricaram slot1-2-socket370 converter nabijem gor c466 z prijetnim hladilnikom in prima ventilatorjem (oba provided by Intel itself) pa stvar sicer na 66MHz lepo dela kot treba, ampak sam jeben 75MHz clock je pa ze ocitno vec kot prevec zanga, sej se stvar enostavno sesede po 10 minutah. Res je da med CPUjem pa hladilnikom nimam nobene paste umes, sam ker nimam $$$ si novga procesorja ne morem prvost. zelo bedno, sam na zalost resnicno.
Hilfeeee!
c266 slot1 in pa c466 ppga
Zdej pa me zanima sledece
c266 ma cist obicajn hladilnik in mi sment dela stabilno na clocku 103MHz s hlajenjem, ki je pripeto gor.
Potem pa pricaram slot1-2-socket370 converter nabijem gor c466 z prijetnim hladilnikom in prima ventilatorjem (oba provided by Intel itself) pa stvar sicer na 66MHz lepo dela kot treba, ampak sam jeben 75MHz clock je pa ze ocitno vec kot prevec zanga, sej se stvar enostavno sesede po 10 minutah. Res je da med CPUjem pa hladilnikom nimam nobene paste umes, sam ker nimam $$$ si novga procesorja ne morem prvost. zelo bedno, sam na zalost resnicno.
Hilfeeee!
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
GaPe ::
Jaz sem svojga c266 navil na 372Mhz (124×3), ima pa default ventilator gor . Pa pr temu procesorju se da tudi faktor spreminjat, probi.
Glede c466 ppga pa mogoče nimaš dobr voltaže naštimane.
Glede c466 ppga pa mogoče nimaš dobr voltaže naštimane.
Don't steal! The government hates competition.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celeron 266, 96mb rama zadost za gledanje divx & xvid filmov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1250) | mrTwelveTrees |
» | Matična za AMD z SDR ramom ???Oddelek: Kaj kupiti | 1622 (1282) | BustA |
» | Kateri cooler za SLOT 1?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1190 (1054) | kuglvinkl |
» | A se splača OC????Oddelek: Navijanje | 2108 (1793) | FireSnake |
» | Konec OC-janja!!! (za mene)Oddelek: Navijanje | 2535 (2245) | alien-w |