Forum » Operacijski sistemi » odstranitev dual boot
odstranitev dual boot
rontajzel ::
Pozdravljeni,
na dveh različnih particijah sem imel nameščena dva različna operacijska sistema (Win XP, Win Vista RC2). Ko viste nisem več uporabljal sem se odločil, da jo odstranim, zato sem formatiral particijo na kateri se je nahajala Vista. Vse lepo in prav, vendar ob zagonu računalnika, se mi še vedno pojavlja dual boot, ki pa bi se ga želel znebiti, vendar ne vem kako.
Za odgovore že v naprej hvala.
Srečno 2007!
na dveh različnih particijah sem imel nameščena dva različna operacijska sistema (Win XP, Win Vista RC2). Ko viste nisem več uporabljal sem se odločil, da jo odstranim, zato sem formatiral particijo na kateri se je nahajala Vista. Vse lepo in prav, vendar ob zagonu računalnika, se mi še vedno pojavlja dual boot, ki pa bi se ga želel znebiti, vendar ne vem kako.
Za odgovore že v naprej hvala.
Srečno 2007!
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Rok Nemec ::
Windows Vista no longer starts after you install an earlier version of the Windows operating system in a dual-boot configuration
Glej razdelek "Removing Windows Vista from a dual-boot configuration"
Glej razdelek "Removing Windows Vista from a dual-boot configuration"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot - resen problemOddelek: Operacijski sistemi | 1353 (1135) | Robocop1 |
» | Kateri OS uporabljate in zakaj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7329 (5243) | opeter |
» | OS Boot na ATA/SATAOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1175) | MrStein |
» | Pomoč pri bootanju vista, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1676) | matjaz23 |
» | [Vista]Dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 2481 (2291) | leftone |