Forum » Kaj kupiti » Matična plošča ..
Matična plošča ..
oc-er ::
čaw..
Kupujem nov sistem, pa me zanima kako se kaj obnesejo BIOSTAR matične z onboard grafiko gf 6100? Gledam za socket AM2, cene tam nekje 15k ... dela normalno, se kaj kvari? Itak je garancija ..
kako je kaj z navijanjem , se chipset kaj pregreva?
Sam sem sicer nezahteven uporabnik, muska, internet kak špil od časa do časa, itak pa večino cajta ko sem na kompu nabijam battlefield 1942 prek neta za kar je sicer že moj navit duron 1220 mhz zadosti, ampak vseeno rabim nekaj malo močnejšega ( bom verjetno imel server ).
Kupujem nov sistem, pa me zanima kako se kaj obnesejo BIOSTAR matične z onboard grafiko gf 6100? Gledam za socket AM2, cene tam nekje 15k ... dela normalno, se kaj kvari? Itak je garancija ..
kako je kaj z navijanjem , se chipset kaj pregreva?
Sam sem sicer nezahteven uporabnik, muska, internet kak špil od časa do časa, itak pa večino cajta ko sem na kompu nabijam battlefield 1942 prek neta za kar je sicer že moj navit duron 1220 mhz zadosti, ampak vseeno rabim nekaj malo močnejšega ( bom verjetno imel server ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java bo placljiva (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17122 (9086) | opeter |
» | Mali servis - cena? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 27606 (25241) | Tilen |
» | Mišična masa in beljakovineOddelek: Šport | 3329 (2472) | first_line |
» | HRI-BAR - premik v zgodnejši terminOddelek: Loža | 2878 (1923) | Icematxyz |
» | Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8362 (6591) | amd64bit |