Forum » Strojna oprema » VSI KI IMATE GF 7600 GS AGP ----->
VSI KI IMATE GF 7600 GS AGP ----->
Carmack ::
Haha...
Zadeva je taka...komej sem uštimu da dela kot je treba..učeraj sem pa imel generalno čiščenje računalnika in sem vse podrl in sčistil.ko vse priključim,grafična spet neki ne dela prow...vse trokira ipd. No potem sem poskusil vse mogoče finte ki sem jih uporabljal do sedaj da sem usposobil to grafo...nič.
Potem pa trenutek genijalnosti in sem sprobal,kako deluje 3d mark ,ko grafična nima napajalnega kabla v riti...delalo kot novo...nič zatikanj,vse gladko...
Malo čudno vse skupi...bomo vidli kolko časa bo tako .
Pa še nekaj...pri napajalcu imam na 12V 18A...pomoje dost za tako grafo,proc je A XP 1700+,168 rama,40 giga disk,DVD/RW...
Zadeva je taka...komej sem uštimu da dela kot je treba..učeraj sem pa imel generalno čiščenje računalnika in sem vse podrl in sčistil.ko vse priključim,grafična spet neki ne dela prow...vse trokira ipd. No potem sem poskusil vse mogoče finte ki sem jih uporabljal do sedaj da sem usposobil to grafo...nič.
Potem pa trenutek genijalnosti in sem sprobal,kako deluje 3d mark ,ko grafična nima napajalnega kabla v riti...delalo kot novo...nič zatikanj,vse gladko...
Malo čudno vse skupi...bomo vidli kolko časa bo tako .
Pa še nekaj...pri napajalcu imam na 12V 18A...pomoje dost za tako grafo,proc je A XP 1700+,168 rama,40 giga disk,DVD/RW...
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
bluefish ::
kaj točno bi ti rad?
drugače pa je že kar nekaj tem na forumu, ko so imeli ljudje težave s to grafično. Malo uporabi iskanje.
drugače pa je že kar nekaj tem na forumu, ko so imeli ljudje težave s to grafično. Malo uporabi iskanje.
Matevy ::
Mogoče se pa vse zatika in trokira ker maš 168MB rama Men se še na 1GB zdi da skoz neki trokira hehe edin če uporabljaš Win98 potem se ti pa opravičujem
linuxdady ::
Imam GeForce 7600 GS in deluje odlično.
Operacijski sistem: Mandriva Linux 2007
Gonilnik: 1.0-9631
Operacijski sistem: Mandriva Linux 2007
Gonilnik: 1.0-9631
Hehe,vam lawfa BP,jst mam pa od Club-3d
ah,dokler dela je ql...
Samo mi ni jasno tisto z napajalnim kablom...bwo...
ah,dokler dela je ql...
Samo mi ni jasno tisto z napajalnim kablom...bwo...
Pyr0Beast ::
Mogoče slab kontakt na konektorju.
A ni nekaj na tem, da grafa zniža frekvence, če nima dodatnega napajanja ?
A ni nekaj na tem, da grafa zniža frekvence, če nima dodatnega napajanja ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Ja nevem...sm tud jst že slišu za to...ma glede na to da ti zviža frekvence iz 400/400 na 200/200,bi pričakoval večji upad točk v 3d marku 03...prej sem jih dobil cca 7700,sedaj 7300...bom pa pregledal malo kontakte na grafi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj je narobe- občasni black screen-->SPET!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6132 (4556) | Rainbow Dash |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3647 (2906) | boset |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5324 (4166) | Meizu |
» | Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6111 (3860) | MasterMiG |