Forum » Pomoč in nasveti » Potrebujem nasvet glede končnice pri imenu datoteke!
Potrebujem nasvet glede končnice pri imenu datoteke!
muster00 ::
Pozdrav
Zanima me kje v windowsih lahko nastaviš, da se ti poleg imena izpiše še končnica (avi, mp3,...). Zaj imam vse datoteke napisane npr. takole Fight club, rad bi pa imel Fight club.avi.
Oziroma imam eno datoteko, ki mi jo prikazuje kot html datoteko. Rad pa bi jo spremenil v .rar datoteko, ker je to v bistvu .rar datoteka Če spremenim program( kliknem desni gump na miški in nato odpri z ...), s katerim se datoteka odpira nič ne pomaga.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Zanima me kje v windowsih lahko nastaviš, da se ti poleg imena izpiše še končnica (avi, mp3,...). Zaj imam vse datoteke napisane npr. takole Fight club, rad bi pa imel Fight club.avi.
Oziroma imam eno datoteko, ki mi jo prikazuje kot html datoteko. Rad pa bi jo spremenil v .rar datoteko, ker je to v bistvu .rar datoteka Če spremenim program( kliknem desni gump na miški in nato odpri z ...), s katerim se datoteka odpira nič ne pomaga.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porast kriptiranih torrentovOddelek: Novice / Zasebnost | 3684 (3684) | 737 |
» | download linux pingo 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 3323 (3124) | lopov |
⊘ | Predvajanje Xvid-MINTOddelek: Zvok in slika | 2057 (1976) | CaqKa |
» | eDonkey in TEMP datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (942) | Sumo |
» | Smart Bitrate ControllOddelek: Zvok in slika | 1401 (1177) | morphling1 |