Forum » Pomoč in nasveti » Kako dostopati v drug računalnik pod drugim uporabniškim računom?
Kako dostopati v drug računalnik pod drugim uporabniškim računom?
Klemenn ::
torej, dostopam do enega računalnika in podatkov na njem preko omrežne soseščine
gesla in uporabniškega imena mi ni potrebno vpisovati, ker sem pač enkrat vpisal in dal shrani, in zdaj me vedno prijavi s tistimi nastavitvami.
v ta oddaljeni računalnik do katerega dostopam, bi se rad prijavil pod drugim uporabniškim imenom in geslom?
kako?
gesla in uporabniškega imena mi ni potrebno vpisovati, ker sem pač enkrat vpisal in dal shrani, in zdaj me vedno prijavi s tistimi nastavitvami.
v ta oddaljeni računalnik do katerega dostopam, bi se rad prijavil pod drugim uporabniškim imenom in geslom?
kako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos wordpress strani na drug strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1861 (1549) | p1nky |
» | Kako dostopati do podatkox, ki so last drugega uporabnika (Win7) ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1212 (1069) | NeMeTko |
» | Rad bi avtomatsko izpolnjeval HTML obrazceOddelek: Programiranje | 906 (647) | joze67 |
» | Nekdo drug se vpisuje pod mojim MSN naslovom, se da slučajno ugotoviti kdo/kje?Oddelek: Programska oprema | 1390 (1262) | fosil |
» | Kako se po internetu povezati z namizjem drugega računalnika.Oddelek: Omrežja in internet | 2577 (2486) | Cokolesnik |