Forum » Loža » prodajalke ljubezni !
prodajalke ljubezni !
ns-miha ::
A ve kdo kje se dobi v LJ prodajalke ljubezni, ker je moj frend gledu za njih, samo po salomonovem oglasniku se ni nobena oglasila, al pa je stevilka izkljucena !
Sej ne de ne more dobit picke, samo je reku de mora to on ekrat probatin ne bo popustu, dokler ene ne dobi !
Sej ne de ne more dobit picke, samo je reku de mora to on ekrat probatin ne bo popustu, dokler ene ne dobi !
- zaklenil: Tomi ()
LojzePek ::
Dvomim, da bo kje kero našo. Zdej so vse opustile biznis, odkar so DDV stopnjo dvignal za 1%. Se ne splača več.
en moj kolega. To si verjetno sebe mislil, ali se močim?
en moj kolega. To si verjetno sebe mislil, ali se močim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LojzePek ()
Mercier ::
Bi reku, da je tale ljubezen dejavnost, prepovedana s 5. členom pravil.
Žensko lahko dobi, prostitutke pa ne, hm...
Žensko lahko dobi, prostitutke pa ne, hm...
Tomi ::
Iskanje spolnih uslug, kar ta tvoj post načeloma je, je prepovedano.
Ker ni direktno, bom temo samo zaklenil, o tem, kaj pa naj se naredi glede naziva, se bom pa pomenil z admini.
Ker ni direktno, bom temo samo zaklenil, o tem, kaj pa naj se naredi glede naziva, se bom pa pomenil z admini.
metrodusa.blogspot.com
R0K ::
khm ... od kdaj pa to ni legalno !? to je cist legalna zadeva ... tip ni nikjer omenil, da bi si "kupil" kako ... nikjer v pravilih pa ne pise, da nebi smel iskati kakih podatkov o kaki osebi ...
... nikjer ne pise, da si je prepovedano iskat partnerja ?? ...
... nikjer ne pise, da si je prepovedano iskat partnerja ?? ...
R0K ::
ah, očitno si tako glup, da ne štekaš ... kaj češ, tut take gluponje like u morjo obstajat ...
Sergio ::
R0K: pomiri hormone, najstnik.
prostitucija v Sloveniji JE prepovedana. če misliš drugače - si TI ta neumni.
prostitucija v Sloveniji JE prepovedana. če misliš drugače - si TI ta neumni.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prostitutke me ne zanimajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14042 (11060) | Okapi |
⊘ | Ljubljana prostitucija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 83369 (50485) | donfilipo |
» | Zapovedi in prepovedi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 12569 (10301) | WarpedGone |
» | Prostitucija v sloveniji ali Modic spet strela kozle. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14005 (11802) | klemen22 |
» | zakva tak naziv ?Oddelek: Loža | 1571 (1110) | Primoz |