Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6280 se ne prižge
Nokia 6280 se ne prižge
mare_ ::
Takole gre zgodba: Hotel sem dati telefon na 'tiho' in sem pritisnil tipko za vklop, da bi preklopil med profili. Zgodilo se ni nič; tudi če sem tipko tiščal dalj časa, se telefon ni ugasnil. In, pameten kakor sem, sem ga 'resetiral' - vzel sem baterijo ven in jo dal nazaj noter. Seveda ob tem nisem pomislil na možnost, da glede na to, da prej ni reagiral na tipko za vklop, tudi zdaj ne bo. In seveda ne. Če pa recimo vtaknem noter polnilec, zaslon zasveti in pokaže se znanec za polnjenje. Kakšna ideja, kako ga spravim v življenje? Zdaj med prazniki je servis nekako zaprt.. pa tudi tiste all important smse in slike moram dol prekopirat :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16044 (4781) | Technics111 |
» | Nokia Lumia 625Oddelek: Mobilne tehnologije | 1387 (1181) | klinker |
» | računalnik se po vklopu ugasne prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2771 (2620) | Enron x86 |
» | Nokia 5230 problem s posodobitvijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1513 (1313) | zattara |
» | Se splača kupiti ohišje Aerocool ExtremEngine 3T, črnOddelek: Kaj kupiti | 2066 (1632) | Tomozuki |