Forum » Kaj kupiti » nadgradnja računala?
nadgradnja računala?
anzy panzy ::
Trenutno imam naslednji sistem:
Matična: MP Gigabyte 7VT600-L (via kt 600, atx, fsb 400, socket a, 3xddr 400, agp 8X, 6 kanalni avdio, 6xusb 2.0, lan, IE1394, SATA kont.)
CPU AMD ATHLON 2500+ 333 BOX (spravil sem ga skoraj do 2 GHz)
DIMM modul 512 M DDR 333
HDD WD Caviar 120 GB ATA 100 2 MB (7200 obratov, serija: 1200BB)
ASUS GE-force FX 5200 128 MB DVI (TV-out, directx 9.x, DVI)
Mam še DVD pogon, pa DVD writer, pa seveda disketnik
Najprej me zanima, če je sploh še pametno karkoli vlagat v ta računalnik?
Če je še za kaj mi prosim svetujte kaj najbolj rabi (ker meni se zdi, da mu vsega mnjka)? (če lahko dodate kake modele ali kakorkoli)
Računalo se uporablja predvsem za igrice ... HL2 dela celo tekoče, z zašteki ob prehodu iz sobe v sobo (ko nalaga novo grafiko) ... seveda sem sprobal tudi Prey, ki pa je čisto neigraljiv (problemi so bli že pri Fahrenheitu)
To pišem zato, ker me je ata vprašal kaj hočem met za božička pa rojstni dan pa vse te fore skupaj ... lahko pa mu rečem tudi za dnar, pa šparam pol za novi comp.
Prosim, bodite realistični! Če je pač zdajšnji kompič za en drek in vas boli glava že ob mislji nanj, to tudi povejte ... pa ne pozabit priporočil!
HVALA ZA KAKRŠNOKOLI POMOČ!
Matična: MP Gigabyte 7VT600-L (via kt 600, atx, fsb 400, socket a, 3xddr 400, agp 8X, 6 kanalni avdio, 6xusb 2.0, lan, IE1394, SATA kont.)
CPU AMD ATHLON 2500+ 333 BOX (spravil sem ga skoraj do 2 GHz)
DIMM modul 512 M DDR 333
HDD WD Caviar 120 GB ATA 100 2 MB (7200 obratov, serija: 1200BB)
ASUS GE-force FX 5200 128 MB DVI (TV-out, directx 9.x, DVI)
Mam še DVD pogon, pa DVD writer, pa seveda disketnik
Najprej me zanima, če je sploh še pametno karkoli vlagat v ta računalnik?
Če je še za kaj mi prosim svetujte kaj najbolj rabi (ker meni se zdi, da mu vsega mnjka)? (če lahko dodate kake modele ali kakorkoli)
Računalo se uporablja predvsem za igrice ... HL2 dela celo tekoče, z zašteki ob prehodu iz sobe v sobo (ko nalaga novo grafiko) ... seveda sem sprobal tudi Prey, ki pa je čisto neigraljiv (problemi so bli že pri Fahrenheitu)
To pišem zato, ker me je ata vprašal kaj hočem met za božička pa rojstni dan pa vse te fore skupaj ... lahko pa mu rečem tudi za dnar, pa šparam pol za novi comp.
Prosim, bodite realistični! Če je pač zdajšnji kompič za en drek in vas boli glava že ob mislji nanj, to tudi povejte ... pa ne pozabit priporočil!
HVALA ZA KAKRŠNOKOLI POMOČ!
- spremenil: anzy panzy ()
Melanholija ::
hm sam bi raje prišparal vsaj 100k bolje 200k in potem razmišljal v nakup nove mašine! Vlagat v to se pa pomoje ne splača!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4880 (3358) | boštjan |
» | Sistem za 300-350 kSIT.Oddelek: Kaj kupiti | 1197 (940) | Jeronimo |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6679 (4738) | kloshar |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4281 (3543) | Zheegec |
» | kupujem novo mašinoOddelek: Kaj kupiti | 2042 (1264) | bond007 |