Forum » Izdelava spletišč » php - ne odpre fajla ?
php - ne odpre fajla ?
iMark ::
pozdravljeni
V beležnici sem napisal neki v php jeziku in shranim kot php, pol hočem odpret in mi pokaže to kar vidite na sliki. Če kliknem open, se to ponavlja v krogu...Kej nej nrdim de bo odprlo v explorerju al se ne da
V beležnici sem napisal neki v php jeziku in shranim kot php, pol hočem odpret in mi pokaže to kar vidite na sliki. Če kliknem open, se to ponavlja v krogu...Kej nej nrdim de bo odprlo v explorerju al se ne da
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
iMark ::
Ja sej mam srver (mislim gostovanje na srverju) pol se prave de je ogled možen samo če je fajl na srverju
Preseren ::
jah tako je, stvar moraš delati online, ali pa si na lastnem računalniki unstallaš server, tako da lahko potem vse stvari delaš offline.
Malo preišči foruim in boš našel ideje, kaj installat.
Malo preišči foruim in boš našel ideje, kaj installat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Travian - online game (strategija) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15836 (7498) | Dynko |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15818 (11300) | mmorph |
» | Kako zamenjat logotip za v pbpBB forum?Oddelek: Izdelava spletišč | 966 (902) | Matri[X] |
» | Na spletni strani ni vidit slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (941) | iMark |
» | Flash video....?Oddelek: Pomoč in nasveti | 977 (926) | #000000 |