» »

Na spletni strani ni vidit slike

Na spletni strani ni vidit slike

iMark ::

Pozdravljeni!

Pri SloMarketing sem vzel prsotor na srverju. Zdej sem dal gor strani. Ko grem v explorerju pogledat na mojo stran mi ne kaže slik. V kdo za kaj ne kaže slike? (explorer nima nič pri temu) Sliko pa lahko normalno vidim če grem pogledat na srver kot ftp://www.domena.eu
  • spremenil: iMark ()

bluefish ::

na strani z desno klikni na mesto, kjer naj bi slika bila. Izberi View Image (v Firefox-u). Ali ti sliko potem pokaže?
Lahko pa tudi na podoben način pogledaš lastnosti slike in ugotoviš na katerem naslovu se slika nahaja. Le-ta mora biti relativen.

AndrejS ::

Največja napaka nevednežev je ta da imajo v HTML datoteki pot slike definirano kot pot na svojem disku.

iMark ::

Ne slike ne prikaže, pa tud link slike sm kopirow, pa je ne pokaže, če pa pogledam na FTP, in kliknem na sliko, se odpre slika z linkom: ftp://gomark.eu/neimenovana.JPG, če zbrišem link z ftp, da bi bil http, pa ne dobi nič. Pa še to, če grem na nadzorno ploščo srverja, na netu ena stran za nadzor itd. lahko tam pogledam kaj je na srverju, in ko kliknem na sliko ki je na srverju, jo odpre z drugim linkom kot je naveden na lastnosti slike (če dam desni klik na sliko na spletni strani)
razumi kdo to?
AndrejS, hja ne vem, na prejšnem srverju je delalo normalno, sm isto spletišče postavil na srver kot na prejšnega. Na prejšnem je delalo vse normalno, zdja pa slik ni...:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iMark ()

Preseren ::

neimenovana.JPG ???
maš velike črke povsod enake, torej v imenu datoteke in v kodi? vejretno je to problem, linux je za razliko od Winsow občutljiv na velike črke....
spremeni vse v malo, bo veliko manj težav

iMark ::

Ma ni razlike, kr nobena slika, niti flash nč ne dela: primer: klik stran sm dal gor, in ni nč, kot sm že rekew na prejšnem srverju je delalo vse normalno. Bom uprašow še teve od SloMarketinga...

amigo_no1 ::

V source kodi strani imaš slike linkane na
material/slike/IMG_0120.jpg

Za flash pa tole:
http://najina-poroka.gomark.eu/flash/in...

Dobiš "Error 404 :) "

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

iMark ::

ja, js sm iz macromedie poslal spletišče gor, in se mi zdi čudno za kaj zdj ne bi delalo :\
Sej tista pot je pavilna, če grem pogledat kot FTP in kliknem na sliko se normalno odpre...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10311597 (7079) mmorph
»

NEST še diha (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NEST
14810442 (4348) darkolord
»

Iskanje strani

Oddelek: Izdelava spletišč
6612 (525) Preseren
»

Kako zamenjat logotip za v pbpBB forum?

Oddelek: Izdelava spletišč
8635 (571) Matri[X]
»

Flash video....?

Oddelek: Pomoč in nasveti
6585 (534) #000000

Več podobnih tem