Forum » Strojna oprema » adapter iz DVI na VGA
adapter iz DVI na VGA
Ernaldinjo ::
Nameravam kupit Leadtek 7600GT z dvojnim DVI izhodom. Zanima pa me če je možno priklopit VGA monitor preko DVI-VGA adapterja?
Imam namreč Samsunga 959NF, pa mi ga je škoda prodat ali zamenjat.
Pa še nekaj. Kartica podpira SLI, kar ne mislim uporabljat. Lahko pričakujem kakšne problema kar se tega tiče (driverji, nastavitve....)?
Imam namreč Samsunga 959NF, pa mi ga je škoda prodat ali zamenjat.
Pa še nekaj. Kartica podpira SLI, kar ne mislim uporabljat. Lahko pričakujem kakšne problema kar se tega tiče (driverji, nastavitve....)?
miwche ::
ja možno je priklopit.
ne boš imel nobenih problemov, če je sli ready.
ne boš imel nobenih problemov, če je sli ready.
~ there are more alpha males than beta testers ~
kixs ::
Sam kaj ko je slika slabša...
A si ze probal?
Namrec js nisem opazil, da bi bila kaj slabsa slika
Znano je samo to, da je slabsa slika na LCD monitorju, ce le ta nima DVI prikljucka in se zaradi tega dela dvojna pretvorba signala. Digital v analog in potem nazaj v digital. Tega pa pri tem prikljucku seveda ni.
LP
minime ::
Ja s tistim vmesnikom, ki sem ga dobil zraven je bila slika na istem monitorju dosti slabša, vsaj zame.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozlačeni kabli (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 18143 (15681) | hojnikb |
» | Nepopolna slika na LCD monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (809) | miranpozar |
» | Dva monitorja na enem računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2956 (2802) | MonkeyHead |
» | Hanns gOddelek: Strojna oprema | 1477 (1225) | ender |
» | LCD doublemonitor na 7600gsOddelek: Strojna oprema | 1681 (1612) | Pesimist |