Forum » Strojna oprema » dve vprasanji DDR400 in Flashing BIOS
dve vprasanji DDR400 in Flashing BIOS
PJani ::
Zej sm vtaknil v mojo mašino še dva modula po 512MB DDR400 in stvar je taka sedaj imam zapolnjena vsa 4 mesta za ram(tko da mam 2Gb RAMa). Vendar ko nrdi bios memory test mi napise da laufa ram le na 333MHz.
A je to napaka biosa ali napaka na ta novih ramih?
Drugace sta ta nova rama od firme patriot.
maticno pa mam Asus A8N-E S939 AMD64.
Drugo vprasanje ali bi s fleshanjem biosa odpravil to napako?
Tale maticna k jo imam ima CrashFree BIOS 2 kar pomeni da ce za j.... fleshanje da je maticna se vedno uporabna....?
A je to napaka biosa ali napaka na ta novih ramih?
Drugace sta ta nova rama od firme patriot.
maticno pa mam Asus A8N-E S939 AMD64.
Drugo vprasanje ali bi s fleshanjem biosa odpravil to napako?
Tale maticna k jo imam ima CrashFree BIOS 2 kar pomeni da ce za j.... fleshanje da je maticna se vedno uporabna....?
C/C++
amigo_no1 ::
Stari rami ti delajo kot kaže na 333 , novi pa na 400 = vse skupaj dela potem na hitrosti najpočasnejšega člena (333)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Hmm stos je v tem da sm potem se vzel vn tiste nove rame pa mi je pisalo kr 400MHz tko da nevem lahko je tudi kaj z temi ta novimi
C/C++
Eko tnx za ves trud. ROM od matične sm sfleshal z novejso verzijo in sedaj sm lahko prisilil RAM da mi dela na 400Mhz drugace matična mi podpira 4x 400Mhz..... tnx
C/C++
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kratko vprašanje o RamuOddelek: Kaj kupiti | 1262 (1043) | HIP_HOP |
» | Navijanje c2d e6400&gigabyte ga-965p-s3Oddelek: Navijanje | 1484 (1214) | PINki |
» | Težave z RAM-om - MB prepozna 400MHz kot 333MHzOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (936) | Isht |
» | flash biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1306) | pierlo |
» | abit an7s proc. barton 3200+/400mhz rami twinmoss 400mhz problem rami delajo samo naOddelek: Pomoč in nasveti | 773 (739) | MEDENA |