Forum » Kaj kupiti » RoyalTek GPS bluetooth receiver?
RoyalTek GPS bluetooth receiver?
evian ::
Prejšnji teden preizkušen na Dunaju z nRoute. Inštalacija hitra in brez težav. Zadeva je delovala brez pripomb-položen na armaturko je imel vseskozi signal, le-ta se je izgubil v tunelih in med stolpnicami, vendar je vzpostavil signal takoj po izhodu na manj "zasenčeno" območje. Enkratno polnjenje drži cca 7 ur. Tudi sama navigacija je bila brez pripomb.
Če povzamem: vreden je svojega denarja, če to ni več kot 15.000 sit. Za več denarja bi raje pogledal za sirf3 based BT GPS sprejemnik.
Če povzamem: vreden je svojega denarja, če to ni več kot 15.000 sit. Za več denarja bi raje pogledal za sirf3 based BT GPS sprejemnik.
Timaj ::
Podoben kometar tudi z moje strani. Dela dobro v povezavi z telefonom in TomTom in SmartGPS . V avto imam še prostoročen set Parrot in če je le-ta vključen mi GPS ne dela? Ne vem pa (še) kdo je kriv GPS receiver, telefon ali Parrot. Plačal sem 15Ksit (iz druge roke) LP Timaj
slon ::
Razlika med sirf II in sirf III je v boljšem sprejemu zadnjega. Torej če dobiš za ugeden denar sirf II ga kupi. Drugače pa so komentarji uporabnikov sirf III, da jim lovi tam kjer je prej sirf II odpovedal (gozd in med stolpnicami.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se da povezati netbook in android in uporabljati GPSOddelek: Mobilne tehnologije | 831 (698) | KoMar- |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8759 (7265) | gti85kw |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12442 (9132) | AtaStrumf |
» | Kateri dlančnik - Asus ali Siemens?Oddelek: Kaj kupiti | 2296 (1867) | Pesimist |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2574 (2208) | mile |