Forum » Hlajenje in modifikacije » ATI 9000/128MBvivo - hlajenje?
ATI 9000/128MBvivo - hlajenje?
molat ::
Pozdrav
Zanima me ali ATIjeva 9000 (128MB vivo) kartica potrebuje ventilator za hlajenje?
Ventilator je namreč začel "ropotati" :) in se ga ne da kar tako popraviti (podmazati ipd...) - je pa eden tistih bolj "čudnih", ki ga ne najdeš kar tako v kakšnih starih škatlah...
Zato me zanima me ali se bo obneslo če dam nanj navaden hladilnik vzet iz Radeon-a 9600/128MB - Po neki kmečki logiki bi moral zadostovati, ampak raje preverim kot scvrem :D
Hvala in lp!
Zanima me ali ATIjeva 9000 (128MB vivo) kartica potrebuje ventilator za hlajenje?
Ventilator je namreč začel "ropotati" :) in se ga ne da kar tako popraviti (podmazati ipd...) - je pa eden tistih bolj "čudnih", ki ga ne najdeš kar tako v kakšnih starih škatlah...
Zato me zanima me ali se bo obneslo če dam nanj navaden hladilnik vzet iz Radeon-a 9600/128MB - Po neki kmečki logiki bi moral zadostovati, ampak raje preverim kot scvrem :D
Hvala in lp!
Paše - ima popolnoma isti "tloris" za sponke - z malo paste bi moralo funkcionirati.
Ok...
Hvala za odgovor!
Ok...
Hvala za odgovor!
kuglvinkl ::
Jest imam dve 9000 n na nobeni ni ventilatorja. Tudi ob obremenitvi pri neprezračeni kišti ni posledic.
thnx za info!
A je možno, da so dal gor fan zarad vIvo -ta? Ko digitalizira analogni signal je verejtno malo bolj obremenjen... To pa ekstenzivno uporabljam in mi je ta kartica zato "všeč" :D
Kakšna ideja?
A je možno, da so dal gor fan zarad vIvo -ta? Ko digitalizira analogni signal je verejtno malo bolj obremenjen... To pa ekstenzivno uporabljam in mi je ta kartica zato "všeč" :D
Kakšna ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: molat ()
jest10 ::
Mojo 9000PRO že več kot 2 leti uporabljam s crknjenim ventilatorjem. Res da se v igrah konkretno segreje, samo dela pa brez težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica za do 30kSITOddelek: Kaj kupiti | 1606 (1169) | m.i.h.a. |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1269 (835) | Dr_M |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6589 (4648) | kloshar |
» | Disk in graficna?Oddelek: Kaj kupiti | 1297 (1042) | San |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7477 (5468) | ferjan |