Forum » Pomoč in nasveti » inštalacija windowsov
inštalacija windowsov
taryka ::
mam pune vlki blem.pri inštalaciji windowsov mi izklopi tipkovnico in ne moram stisniti enter, da bi mi ištaliralo windowse.a ve kdo kak brez boot diska pa brez diskete dobiti kb***.dll file na kompa.ker mislim, da mi keybord library ne dela.ve kdo, ki to dobit in kak inštalirat s tem, da na računalniku nimam trenutno nameščenega nobenega sistema.in ne morm nix nastavlat.aja pa z miscrosofta so mi odpisali,ko sm jih proso za pomoč,da jim naj povem system id in mi nočejo pomagati.že v naprej hvala vsem za pomoč.
bluefish ::
uporabi BartPE ali podoben sistem za live windows. Boš pa po vsej verjetnosti potreboval dva CD pogona, da boš lahko prekopiral tiste fajle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74668 (17434) | tropico2078 |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76275 (16916) | tilinho20 |
» | IPOddelek: Informacijska varnost | 3209 (2369) | Lonsarg |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1599 (1404) | bojan1 |
» | Low level format in ustvarjanje novih particij???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1037) | madviper |