» »

OS na novo instaliran....problem

OS na novo instaliran....problem

blinkc ::

helo, leo pozdravljeni, lepo prosim če kdo ve kaj je narobe, in sicer v sledeči situaciji. imel sem eno staro kišto pa sm se odloču da naložin bolši os lepo formatiram wse, naložim win xp sp2 se inštalira wse lepo in prav, ko se ob zadnjem ponovnem zagonu pojavi težava, ne pridem v sam sistem, samo črn zaslon in nič se ne odvija naprej, u redu, grem foramtirat disk, naložim win 2000 sp4 , ponovno isti problem, potem sem rame malo premešal (imam 2 vsak po 128mb), in mi CELO uspe ene 3x pridt v sam sistem, potem pa se zgodba ponovi, sedaj pa sem ponovno hotel naložiti win xp 2nd edition, pa napiše da mi manjka ena sistemska datoteka na koncu pa še da ni pomnilnika za pregled diska...svašta.....mi lahko kdo lepo proism pomaga??? HVALA!

jvolk ::

Verjetno imaš slabe rame. Menjaj s kakimi, ki veš da 100% dobro delajo, ali pa čez te spusti kak test.

Aja, kaj pomeni "wse"?

blinkc ::

ja no...to sm res smešn napisov, mislu sm pa pač disk, katerega imam v kompu, pa na koncu widm da sm tut zajebov, ker sm hotu na konc inštalirat win 98 2nd edition ..ups:D am...a maš kak predlog kje oz kako naj stestira rame???

AndrejS ::

amigo_no1 ::

Koliko takih tem je že bilo ? Mogoče 654987656579865798679 ?
Ne še dve več :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows xp se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
92206 (2056) Bostyan007
»

namestitev windows 98

Oddelek: Operacijski sistemi
261673 (1290) far cry
»

Izšla predbeta Windows 7 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12719668 (11801) Jst
»

BSOD na novem sistemu

Oddelek: Strojna oprema
71168 (972) Veron
»

kakšne particije naredit ? (velikost) za win98+XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
141688 (1190) andrej

Več podobnih tem