Forum » Izdelava spletišč » internetna stran
internetna stran
t-zonaz ::
Če ma kdo cajt naj pogleda stran. Stran je že nakaj časa na netu pa se mi zadi da nekaj majka. Kakše ideje, pripombe ..
http://www.posocje.net/
http://www.posocje.net/
t-zonaz
MihaFirst ::
če nič drugega ji manjka izvirnost... barve so obupne... kake kontraste v smislu: oranžna-modra, rdeča-zelena, rumena-vijolična bi lahko poskusil
Sicer pa....
EDIT: ja, iskanje ne dela
Sicer pa....
EDIT: ja, iskanje ne dela
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
mblazko ::
meni se zdi ok.
poglej mal na brskalnik(zgoraj levo), ker meni se zdi da ne dala (imam pa firefox - a)
moti me mal samo to, da je stvar ozka na mojem monitorju, je pa res da imam 1920x1200.
uživej
poglej mal na brskalnik(zgoraj levo), ker meni se zdi da ne dala (imam pa firefox - a)
moti me mal samo to, da je stvar ozka na mojem monitorju, je pa res da imam 1920x1200.
uživej
DELL je pač DELL
MihaFirst ::
am... ja, glede širine, bi lahko naredil dinamično širino > ne v pixlih ampak v %
LP
LP
www.gamma.si
Tody ::
jest mam enega ne poslušat EDWARDA !!! Model nima pojma sorry ampak si dokazal da nisi referenčna oseba...
Glede tvoje strani
Vskladi svojo stran. Ali zmanjšej glavo ali povečej telo. Drugače pa lahko tudi malce preoblikuješ levo stran ker nekako seka ven. Isklanik je pomemben ampak ne toliko !
Če še nimaš ststistike si jo omisli in se ravnaj po tem tisto kar folk bolj obiskuje jo malce dvigni naredi lažje dostopno, nekatere stvari umakni....
Glede tvoje strani
Vskladi svojo stran. Ali zmanjšej glavo ali povečej telo. Drugače pa lahko tudi malce preoblikuješ levo stran ker nekako seka ven. Isklanik je pomemben ampak ne toliko !
Če še nimaš ststistike si jo omisli in se ravnaj po tem tisto kar folk bolj obiskuje jo malce dvigni naredi lažje dostopno, nekatere stvari umakni....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kmalu na voljo prvi zaslon ločljivosti 5120×1440Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 8013 (6005) | Qushaak |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15577 (9800) | SuperVeloce |
» | Nov Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 15578 (10055) | Jst |
» | www.spletka.orgOddelek: Izdelava spletišč | 2247 (1295) | Tody |
» | Obrazložitev anketeOddelek: Novice / Obvestila | 2595 (2595) | d-mon |