Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava? Pomoč!!!
Multifunkcijska naprava? Pomoč!!!
Roych ::
LP
Kupujem multifunkcijsko napravo in sicer, skupaj scanner-printer-fax. blo bi lepo da je scanner zelo kvaliteten in printer dokaj hiter fax pa je itak vseeno kaksen je. Ker sem malo pogledal po netu pa se ne morem odlocit za niti enega me zanima ce morda ker ve kaj najboljse izbrat.
neki sem gledal po tej strani KLIK pa nevem kaj izbrat. Ali pa obstaja se kaksna boljsa varianta fajn bi blo da je v Sloveniji
Cena naprave niti ni tok pomembna, ce le ni pretirana.
Hvala za pomoč ;)
Kupujem multifunkcijsko napravo in sicer, skupaj scanner-printer-fax. blo bi lepo da je scanner zelo kvaliteten in printer dokaj hiter fax pa je itak vseeno kaksen je. Ker sem malo pogledal po netu pa se ne morem odlocit za niti enega me zanima ce morda ker ve kaj najboljse izbrat.
neki sem gledal po tej strani KLIK pa nevem kaj izbrat. Ali pa obstaja se kaksna boljsa varianta fajn bi blo da je v Sloveniji
Cena naprave niti ni tok pomembna, ce le ni pretirana.
Hvala za pomoč ;)
Insanity is making me nutz!! ;)
- spremenil: Roych ()
microera ::
ja
Tiskalnik HP OJ 6310 (Q8061B#UUQ DU)
zgleda v redu in cena ni pretirana!
Samo bi blo dobro, da kakšen potrdi iz praktičnih izkušenj!
Če pogledaš nekaj vrstic navzdol sem jih tudi jaz nekaj naštel, vendar noben tukaj očitno ne uporablja večfunkcijskih naparav! :(
Tiskalnik HP OJ 6310 (Q8061B#UUQ DU)
zgleda v redu in cena ni pretirana!
Samo bi blo dobro, da kakšen potrdi iz praktičnih izkušenj!
Če pogledaš nekaj vrstic navzdol sem jih tudi jaz nekaj naštel, vendar noben tukaj očitno ne uporablja večfunkcijskih naparav! :(
LP
www.microera.si
www.microera.si
dolenska ::
poglej mogoće Konica Minolta PP 1390MF.....kul zadevca in kvalitetna. kukr slism jih pohvaljo in vrjetn ti neb blo žal nakupa.
Roych ::
LP!
Hja zgleda, da res ne
Hvala sej sem nekak gledal v to smer se mi zdi da bom kr tega vzel, ce pa ma gdo slucajno se kako idejo pa prosim, naj vas ne bo strah ;)
Hvala!
Hja zgleda, da res ne
Hvala sej sem nekak gledal v to smer se mi zdi da bom kr tega vzel, ce pa ma gdo slucajno se kako idejo pa prosim, naj vas ne bo strah ;)
Hvala!
Insanity is making me nutz!! ;)
koyotee ::
Konica minolta ima zelo kvalitetne izdelke kar se tiče optike tako da kr kupi :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zheegec ::
Nisi omenil - če ne rabiš barvnega tiska si vzemi kakšnega Samsungovega SCX ČB laserca. Če se printa veliko ČB pa malo barvno si nabavi isto zadevo pa zraven en poceni tiskalnik. Če se printa malo pa je recimo HP OJ6310 dobra izbira.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 5110 (826) | showsover |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8581 (3334) | noraguta |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7567 (6106) | BlaY0 |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3892 (3321) | 1309976 |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 2191 (2013) | Klemzz |