» »

USB 2.0 PCI kartica onemogoči windowse

USB 2.0 PCI kartica onemogoči windowse

Pr0peler ::

Na računalnik AMD athlon 1200, 256ram, geforce mx400 z winxp sp2 sem dodal dodatno usb 2.0 pci kartico s štirimi vhodi. Kartico računalnik normalno samodejno zazna in namesti driverje. Problem se pojavi, ko hočem namestit kak program ali pa ponovno zagnati/ugasniti računalnik, kajti to je onemogočeno, ker se naprimer pri instalaciji programov pojavljajo neznane napake in to seveda pomeni, da programa ni moč namestiti, prav tako računalnika nikakor ni mogoče restartati ali ugasniti oziroma priklicati task managerja. Pa sistem je na novo nameščen in brez nobenih dodatnih programov.

Hvala za pomoč
  • spremenil: Pr0peler ()

dunker ::

Ne moreš niti ugasniti pa nič? Jaz zase vem, da bi potegnil ven kabel (štrom), na novo prižgal zadevo in pogledal, če morda sedaj celo deluje pravilno. Če stvar še vedno ne bi uspela, bi pa odstranil te driverje - v skrajni sili spet kabel ven, na novo prižgeš, Safe Mode in jih odstraniš tam.

Izklopim ga že tako, ampak potem je spet isto, driverji so od windowsov, zraven pa ni blo nobenega cd-ja.

opeter ::

Saj ne rabiš gonilnike, ko pa so že integrirani v sam Windows XP. USB 2.0 čipe proizvajajo VIA, NEC in še nekaj drugih. Večina teh bi morala biti podprta v Winsih.

A si slučajno dal v PCI režo takoj pod AGP?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

možno da sem ja, nevem točno ker pol sem jo dal ven, da je vsaj kej delovalo. A je to pomembno?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik ne zazna prenosnega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
423929 (2951) Karen
»

New build Windows 7 javi napako pri inštalaciji

454380 (3763) Mare3
»

PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasne

Oddelek: Strojna oprema
423118 (2380) suhi
»

Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )

13413267 (11639) ThomasSGS
»

2 problema: BIOS čaka + onboard -> pci grafična !

331649 (1255) Suly

Več podobnih tem