Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri gleanju filmov
Problem pri gleanju filmov
[Op] ::
Hi!
Imam problem pri gledanju filmov ne glede na format (dvd, divx,...). Imam namreč grafično nVidia 7900 GTX in v igrah in ostalih zadevah deluje OKey a problem imam pri filmih kjer je slika nekoliko preveč snežena.
Pls za nasvet in THX!
Imam problem pri gledanju filmov ne glede na format (dvd, divx,...). Imam namreč grafično nVidia 7900 GTX in v igrah in ostalih zadevah deluje OKey a problem imam pri filmih kjer je slika nekoliko preveč snežena.
Pls za nasvet in THX!
jvolk ::
Ja malo bolj boš moral opisat to "sneženost". A to gledaš preko tvout? Dela sneg samo na full screen, ali tudi če imaš majhno okno, kak screenshot?
[Op] ::
jvolk ne na tvout ampak direktno na mojem LCDju priključen na 7900 GTX preko dvi-ja.
Glede snežnosti pa sem sedaj nekoliko rešil a še vedno je neostra slika tako na full screen kot tudi normalnem pogledu. Moti me predvsem to da je slika DVDja lepša na TVju kot na mojem novem PCju!
Glede snežnosti pa sem sedaj nekoliko rešil a še vedno je neostra slika tako na full screen kot tudi normalnem pogledu. Moti me predvsem to da je slika DVDja lepša na TVju kot na mojem novem PCju!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matrox predstavil TripleHead2GoOddelek: Novice / Grafične kartice | 4823 (2794) | PrimozR |
» | 7900GTO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8078 (5052) | Čmrlj |
» | 7900 GTXOddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (834) | Izi |
» | 7600GT ali 7800GT ali 7900GT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7408 (5490) | Jan987 |
» | 7900GTX se predstavlja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8350 (5714) | arabc |