» »

Kupovanje prek amazona

Kupovanje prek amazona

Trdi ::

Nekdo mi je rekel, da obstaja plačevanje po povzetju, ampak tega nisem opazil. To ni res, ne?

Kot drugo me zanima, če pošljejo robo na poštno ležeče? S čim lahko v takem primeru plačam, če ne morem s kartico? Neki money orderji in čeki so na voljo menda, ampak podrobnosti pa nisem opazil. To moram na banko in jim nekako nakazati denar ali kako? Ja, komu in kam in ali to deluje tudi pri nas? In ali lahko to kar prek Klika uredim?
Trdota d.o.o.

Smorny ::

Plačaš lahko s čekom, mastercardom in (pazi!) maestro kartico. Po povzetju ne pošiljajo. Prejšnji teden je sestrica naročila knjigo ob 22h v nedeljo zvečer, v sredo je bila pri nas! Prihranek napram nakupu pri Mladinski knjigi: 12k sit.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

opeter ::

Lahko, ja. Pri Kliku greš na naročila in izbereš "Nakazilo v tujino" ali nekaj takega. Vedi pa, da ti bo to dodatno odžrlo 1500 SIT za administracijo :\. Bač, banka služi.
Imaš pa tudi možnost recimo kak Western Union, glede cene tega pa ne vem, kako je. Za plačilo po povzetju pa ne vem. Po mojem še ne upajo Slovencem poslati račun in čakati, da jih bo požrla slaba vest, če ga ne bodo vplačali... no ja, nikoli se ne ve.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

buttcrack ::

Naročil bi ene knjgie preko amazona, sm pa ugotovu da jih lahko iz UK, DE in itak USA...

Glede na cene k sm jih opazil se še najbolje splača naročit iz ZDA, zanima pa me a je pol še kšna carina pa te jajca in c kolkem času se cirka dobi (iz vseh treh Amazonov).

Entity ::

Najbolje s kartico kupit, amazon je tudi dokaj varen na tem podrocju.
Kupi pa pri tistem amazonu, pri katerem je najceneje (.com, .de,..). Pri US morš upoštevat še carino in ddv. Kjerkoli pa kupiš, amazon pošlje iz nam najblizjega skladišča. Jaz veliko kupujem na amazon.com, pa veliko zadev pride iz nemškega skladišča. Tako sem robo dobil ze v dveh dneh!

mte ::

Jaz sem enkrat naročil iz USA, pa sem moral plačat 700sit samo za to, da je carinik odprl paket in pogledal kaj je notri. To je bilo dražje kot carina in ddv skupaj, ker je šlo samo za eno knjigo.
Kakorkoli, kljub temu sem prišel malo bolj poceni skozi kot če bi naročil iz UK, ampak se ni splačalo glede na čas dostave (14 dni vs. 3-4 dni iz anglije), ker pač nisem vedel za tiste čudne stroške.
lp

buttcrack ::

to glede plačila itak ni panike... Visa makes miracles :)

torej če bi naročil 2, 3 knjige iz ZDA v vrednosti okoli $70, koliko bi potem še odštel za carino + da carinik pogleda v škatlo?

Je čas dostave vedno tak? Pol bi lahko do petka še mogoče dobu robo, da bi se na morju mal čital...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pošiljanje pošte iz kitajske v slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5219759 (13763) ender

Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
567101169 (45716) Tilen
»

Nakup iz tujine (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
608245 (4888) Dr_M
»

Nabava iz USA ?!

Oddelek: Kaj kupiti
101469 (1286) Neandertalec

Več podobnih tem