Forum » Kaj kupiti » Kul laptop nahrbtnik
Kul laptop nahrbtnik
Matek ::
Iščem nekaj, kar je namenjeno tovorjenju prenosnika (13"). Vem, da se da dobiti na tone torb za na ramo, a mi niso preveč všeč iz večih razlogov (ponavadi nosim s sabo nahrbtnik, tako da je brezveze imeti še eno torbo na rami, stvar je tudi malo tečna pri daljši hoji, bolj te omejuje pri gibanju, pa še manj zdrava je). Zato zdaj iščem nahrbtnike, ponudba teh pa je precej manjša. Poleg tega sem še izbirčen, nočem običajnega, "resnega" nahrbtnika, kot sta tale in tale, temveč nekaj bolj sproščenega.
Crumplerjevi izdelki se mi zdijo dokaj kul, pri nas sem sicer našel samo en nahrbtnik - tegale, a je relativno ugoden. Opcija je tudi crumplerjev evropski online shop, kjer se dobi par modelov.
Opazil sem tudi, da ljudje na različnih forumih omenjajo Dakine nahrbtnike ( primer), s katerimi imam do sedaj (navadner rukzak, ne za komp) dobre izkušnje, ve kdo kaj več o njih, kje se jih da dobiti?
Načeloma cena ne predstavlja prevelike ovire, raje dam malo več denarja za dobro obložen in popolnoma nepremočljiv nahrbtnik, kot pa da zaradi škrtarjenja pri kakem padcu/nevihti izgubim laptop, ki stane 15x več od torbe. Poznate še kakšne proizvajalce? Kul bi bilo, če se zadeve dobi pri nas, ni pa to najpomembnejše - lahko naročim tudi z ebaya ali iz kake evropske spletne trgovine, glavno je, da zvem še za kako znamko. Trenutno me najbolj muči, da razen crumplerja ne poznam ničesar.
Hvala že vnaprej.
Crumplerjevi izdelki se mi zdijo dokaj kul, pri nas sem sicer našel samo en nahrbtnik - tegale, a je relativno ugoden. Opcija je tudi crumplerjev evropski online shop, kjer se dobi par modelov.
Opazil sem tudi, da ljudje na različnih forumih omenjajo Dakine nahrbtnike ( primer), s katerimi imam do sedaj (navadner rukzak, ne za komp) dobre izkušnje, ve kdo kaj več o njih, kje se jih da dobiti?
Načeloma cena ne predstavlja prevelike ovire, raje dam malo več denarja za dobro obložen in popolnoma nepremočljiv nahrbtnik, kot pa da zaradi škrtarjenja pri kakem padcu/nevihti izgubim laptop, ki stane 15x več od torbe. Poznate še kakšne proizvajalce? Kul bi bilo, če se zadeve dobi pri nas, ni pa to najpomembnejše - lahko naročim tudi z ebaya ali iz kake evropske spletne trgovine, glavno je, da zvem še za kako znamko. Trenutno me najbolj muči, da razen crumplerja ne poznam ničesar.
Hvala že vnaprej.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
mmmato ::
http://www.alterna-i.si/?p=2&b=32
Imam drugi model, obstajajo tudi v bolj prijaznih barvah.
Štacuno imajo v BTCju
PS: na sliki se sicer ne vidi dobro, vendar zraven dobiš neko neuporabno kovinsko zadevo, čemur oni rečejo futuristic carabiner (or whatevah). Ko se boš lotil odstranjevanja, ne obupat, vzemi večje kladivo. Drgač je pa praktična torba, z velik žepki ....
Imam drugi model, obstajajo tudi v bolj prijaznih barvah.
Štacuno imajo v BTCju
PS: na sliki se sicer ne vidi dobro, vendar zraven dobiš neko neuporabno kovinsko zadevo, čemur oni rečejo futuristic carabiner (or whatevah). Ko se boš lotil odstranjevanja, ne obupat, vzemi večje kladivo. Drgač je pa praktična torba, z velik žepki ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mmmato ()
Sba ::
Imam Dakine nahrbtink, ki ima namenski predal za prenosnik. Premoči sicer ne, vendar pa ta predal nima na obeh straneh penaste obloge, kot jo ima predal za zvezke, ampak jo ima le na notranji strani (ki gleda proti zvezkom). Verjetno misliš s seboj nositi še napajalec, za katerega pa ni namenskega prostora, torej ti ostane le še predal za zvezke, ki pa bo verjetno napolnjen z zvezki. Ostaneta ti še zunanji mrežici, ki pa ob dežju nista kaj prida uporabni za kaj drugega kot za dežnik not dat.
Toso bile moje izkušnje s tem, domnevam pa da so novejše nahrbtnike malo bolj opremili s predali.
Prodajajo jih pa v :
PERDA Delpinova 7A, Nova Gorica 05/333-25-25
DOK 7 Pristaniška 3, Koper 05/626-02-98
DOK 8 Obala 57, Portorož 05/626-02-98
FREAK CHICK Mestna Vrata, Maribor 02/251-65-61
FREAK CHICK Lendavska 13A, Murska Sobota 02/523-16-37
GHETTO Levstikova 3, Celje 03/548-17-11
DILAR Puštal 101, Škofja Loka 04/515-77-12
LUKNJA Cankarjeva 6, Ptuj 04/139-31-22
4 PLAY Kolodvorska 1A, Kranjska Gora 04/588-12-35
BOARDEL Jenkova 4, Kranj 04/238-1920
OBSESSION Dilančeva 7, Novo Mesto 07/337-4640
DESKARNA POD TRANČO Pod Trančo 1, Ljubljana 01/425-36-58
OBSEŠEN Trubarjeva 34, Ljubljana 01/531-51-62
Toso bile moje izkušnje s tem, domnevam pa da so novejše nahrbtnike malo bolj opremili s predali.
Prodajajo jih pa v :
PERDA Delpinova 7A, Nova Gorica 05/333-25-25
DOK 7 Pristaniška 3, Koper 05/626-02-98
DOK 8 Obala 57, Portorož 05/626-02-98
FREAK CHICK Mestna Vrata, Maribor 02/251-65-61
FREAK CHICK Lendavska 13A, Murska Sobota 02/523-16-37
GHETTO Levstikova 3, Celje 03/548-17-11
DILAR Puštal 101, Škofja Loka 04/515-77-12
LUKNJA Cankarjeva 6, Ptuj 04/139-31-22
4 PLAY Kolodvorska 1A, Kranjska Gora 04/588-12-35
BOARDEL Jenkova 4, Kranj 04/238-1920
OBSESSION Dilančeva 7, Novo Mesto 07/337-4640
DESKARNA POD TRANČO Pod Trančo 1, Ljubljana 01/425-36-58
OBSEŠEN Trubarjeva 34, Ljubljana 01/531-51-62
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Alexius Heristalski ::
Kaj pa tole: Case Logic NBP-3
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Eschelon ::
Mal poglej za Hedgren. Sam imam Hedgren Extreme Profile, čeprav se mi zdi, da ga ne delajo več . Kupil sem ga v BTC Hala A spodaj, zraven tržnice, prva al pa druga trgovina na levi.
Doslej še nisem našel nahrbtnika za laptop, ki bi mi bil bolj všeč.
Za pregled, kaj vse se da kupit je dobro pogledat tole nemško online trgovino.
Aja - še to - kot zanimivost: Hedgren, Trunk&Co, Samsonite, American Tourister so blagovne znamke Samsonite ...
Doslej še nisem našel nahrbtnika za laptop, ki bi mi bil bolj všeč.
Za pregled, kaj vse se da kupit je dobro pogledat tole nemško online trgovino.
Aja - še to - kot zanimivost: Hedgren, Trunk&Co, Samsonite, American Tourister so blagovne znamke Samsonite ...
Vedeti, razumeti, znati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5199 (3928) | overlord_tm |
» | nahrbtnik za na faksOddelek: Loža | 2803 (2345) | whatever |
» | Priporočajte nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4651 (4320) | Zheegec |
» | za prenosnik: torba ali nahrbtnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4696 (3571) | TeraSonic++ |
» | Nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1740 (1532) | Gandalfar |