» »

Priporočajte nahrbtnik za prenosnik

Priporočajte nahrbtnik za prenosnik

zcetrt ::

Pozdrav.

Imam torbico za prenosnik, a v njo ne spravim kaj dosti več kot prenosnik in kakšno mapo. Dežnik že zelo stežka. Prav pa bi mi prišlo, da bi lahko pospravil zraven še npr. akto ali kakšno kablovje in zunanjo zvočno kartico ter prenosni disk (akta se izključuje z navedenimi tehnikalijami). Pa še rama boli po dolgotrajnem nošenju.

Prenosnik je 15,4". V najnovejšem BB katalogu sem zasledil HP nahrbtnik po sprejemljivi ceni. Verjetno si ga bom šel pogledat. Poznate mogoče kakšno alternativo? Predvsem prav bi mi prišle informacije o trgovinah, kjer imajo kvalitetno robo po sprejemljivih cenah, nekako do 50 EUR. Trenutno torbico sem sicer dobil poleg prenosnika pred tremi leti, pa se še vedno dobro drži...

Pregledal sem neke stare teme o torbicah, a linki večinoma ne delujejo več, teme pa su tudi stare več kot eno leto.


Hvala za predloge.
4.

D-PaX ::

jaz mam na gledano torbo samsonite.
Paxy

Blazs ::

Imam dva odlicna predloga. Kar koli od teh dveh bos kupil ti ne bo zal.
Jaz imam za 15.4 nahrbtnik Dicota BacPac Mission. Kupis ga z malo truda lahko v Alterni. Vidis ga lahko tukaj Dicota BacPac Mission (tisti brez slike).
Tukaj je pa Uradna stran.
Alterna ima samo veleprodajo vendar ti lahko sosednja trgovina zrihta tako, da ga oni odkupijo od Alterne in potem ga ta trgovina proda tebi. Bil je pa pred enim letom ta nahrbtnik okoli 13000 sit.
V glavnem nahrbtnik je vec kot odlicen. Kvalitetni materijal, zadosti velik, da spravis se druge stvari, itd.

Druga moznost je pa Dakine, ki ga dobis v Obsesnu.
Punca ima zenski model Prom in je tudi zelo kvaliteten in kar velik za dodatne stvari. Model Campus je pa moski in je velik. Imajo ga pa na zalogi in sicer na Gregorčičevi v LJ sem ga videl pred kratkim, ko sem kupil tisti zenski model.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blazs ()

zaejec ::

jaz imam torbo/nahrbtnik od case logica. kupil sem ga pred dvema letoma v bofu (sedaj big bang giga).
za faks je super. vecji prostor, je razdeljen na dva predela: en je za prenosnik, ki je tudi malo bolj oblozen, drugi pa je za zvezke recimo. spredaj ima potem se en prostor,.. skratka, spravis mnogo stvari :)

zcetrt ::

Bi pa preferiral eleganco pred "skejtarskim" outfitom. Sicer pa, hvala za dosedajšnje predloge.
4.

mmmato ::

Priporočam Dicota BacPac Mission (link je dal Blazs). Veliko predalov, izdelava se mi zdi tudi kvalitetna. Model v črni barvi imo izgleda dost eleganten.

Edit:
Ko sem ga kupil pred 1 letom je bil gor nek futuristic carabiner. Totalno neuporabno in neestetsko. Se je bilo treba malo namatrat, da sem ga spravil dol. Zdajle vidim na slikah na uradni strani da so ga zamenjali z navadnim

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mmmato ()

zcetrt ::

Mogoče kdo ve, kje v LJ bi se dalo videti dicoto? Na spletni strani Alterne ni navedenih partnerjev za to blagovno znamko.
4.

icko ::

Jakka ::

Samsonite. Si lahko pogledaš na strani kaj imajo. Trgovina je pa na Nazorjevi v Ljubljani, bolj proti Miklošičevi. Ko sem kupoval nahrbtnik tam, so imeli za 15,4 kar veliko izbiro.

mmaestro ::

zcetrt: Dicoto ima tudi FCM klik

mmaestro ::

Ker je ponudba za 17'' prenosnike dosti bolj skromna kot za 15/15,4'' me zanima, če bi mi lahko kdo svetoval kater nahrbtnik se splača kupiti.

LP

zcetrt ::

Hja, tega, HP-jevega mi še ni uspelo videti. V soboto sem bil v obeh BB v BTC, pa ga niso nikjer imeli oglaševanju v aktualnem letaku navkljub. Bil naj bi do 17".
4.

Zheegec ::

Ja, BB pri Koloseju ma sedaj ene 5kosov. So pa zelo dobri za to ceno. Sicer nahrbtniki sami po sebi niso tako zaščiteni kot torbe (no, razen Kata :D ).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nahrbtnik za na faks

Oddelek: Loža
192736 (2278) whatever
»

Nahrbtnik za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
111277 (1277) N-E-O
»

za prenosnik: torba ali nahrbtnik?

Oddelek: Kaj kupiti
324665 (3540) TeraSonic++
»

kje & kaksna torba za 17ˇ prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
61562 (1443) mmmato
»

Nahrbtnik za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
121721 (1513) Gandalfar

Več podobnih tem