» »

kje gostiti .com domeno?

kje gostiti .com domeno?

miranpozar ::

Imam domeno miranpozar.com, pa sem jo postavil na Freeservers.com, kjer ti jo zastonj gostijo. Zadeva izgleda cool, ampak v resnici ni, ker mail ne deluje pravilno... sploh ne dobivam e-mailov! Sem popizdil in zdaj iscem drugega gostitelja. Ali mi kdo zna priporocati kaj dobrega in poceni? Ne rabim nic fancy zadev... samo nekaj prostora (max 10 MB) za html, gif, jpg in ra datoteke. Nekomercialna osebna stran, s predvidenim obiskom cca 1000 na mesec.
Samo e-mail pa mora delovati 100% (lahko je tudi samo forwarding).
Hvala.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

mico ::

predvidevam da si si registriral zastonjsko domeno, verjetno na namezero, ki v bistvu naredi redirect...no, jaz sem mel domeno www.evilangels.net pa hosting na SLOHOSTINGu mislim da je http://www.slohosting.com in je vse delovalo kakor je moralo..od mejlov do cgi skript itd...

Yohan del Sud ::

Miran, mislim da sem ti že odgovarjal v enem forumu na podobno temo. Sva približno v isti situaciji, s tem da jaz nimam nobenih težav. Domeno sem registriral preko domaindirecta, ki ponuja brezplačno maskirno forvardiranje tako domene, kot tudi do 5 e-mail naslovov kamorkoli. Tako mi isti e-mail (matjaz@strancar.com) pošlje na službenega in na hotmail privatnega, domeno (www.strancar.com) pa forvardira na mojo free internet space provided stran pri internettrash, kjer ni reklam, dovolj prostora in zadnje čase tudi zadovoljivo hitro dela.

Izgleda, da je vse odvisno kje stvar registriraš. Probaj še na v3.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domena + server

Oddelek: Izdelava spletišč
161358 (1029) Trdi
»

Visual Basic Developer Site & Forum

Oddelek: Programiranje
261818 (1409) webblod
»

Domena registrirana, kaj zdaj?

Oddelek: Pomoč in nasveti
201638 (1385) XCT
»

Free webhosting

Oddelek: Omrežja in internet
181926 (1726) barbarossa
»

Svoja www stran ?

Oddelek: Omrežja in internet
282717 (2224) singular

Več podobnih tem