Forum » Pomoč in nasveti » problem z zagonom xp..
problem z zagonom xp..
televizija ::
mam (še) en blem..
ko prižgem računalnik se mi nalaga..pride do tja ko piše da se windowsi nalagaj, pol pa se kr še 1x od začetka začne nalagat(kot da bi še 1x prižgala rač.)..in to kar naprej..tud z safemmode sm probala pa tud isto nardi...
a se da mogoče kaj naret,da nebi blo treba še 1x nalagat windowsov,ker mam vse pomembne zadeve gor..
hvala za pomoč!!
ko prižgem računalnik se mi nalaga..pride do tja ko piše da se windowsi nalagaj, pol pa se kr še 1x od začetka začne nalagat(kot da bi še 1x prižgala rač.)..in to kar naprej..tud z safemmode sm probala pa tud isto nardi...
a se da mogoče kaj naret,da nebi blo treba še 1x nalagat windowsov,ker mam vse pomembne zadeve gor..
hvala za pomoč!!
Stratus ::
tkole na hitr bi reku da je kaj narobe z diskom. Najbolš da neseš h kakemu prijatelju ki se spozna na zadeve da vzame disk ven in ga priklopi na svoj računalnik in skopirata kar se še da skopirat. Nato pa format pa se bo pokazalo kaj se še da storiti.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
Stratus ::
Ker Windows kljub vsemu še vedno ni operacijski sistem
Nije žvaka za seljaka !
televizija ::
aha bom poskusla..pravzaprav bom rekla nekumu ki se spozna
aja pa zdaj mi je ratalo da se ne na novo resetira...sm pritisnila f8 pa dala tiso:nekot kao disable automatic restart ...blabla sistem failure..
in pol se je ko je zaganjalo napisalo da je neka fatal error, in da je sistem shut down...
mislite da bi vseen šlo kaj??
pa ful ful hvala za pomoč
aja pa zdaj mi je ratalo da se ne na novo resetira...sm pritisnila f8 pa dala tiso:nekot kao disable automatic restart ...blabla sistem failure..
in pol se je ko je zaganjalo napisalo da je neka fatal error, in da je sistem shut down...
mislite da bi vseen šlo kaj??
pa ful ful hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11674 (7009) | solatko |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2214 (1539) | chrush |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1679 (1280) | sonceeek |
» | Windows xp pride le do loadingaOddelek: Pomoč in nasveti | 2319 (2095) | bluefish |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3582 (2812) | smirnof |