Forum » Programska oprema » Razlika med programi za video obdelavo
Razlika med programi za video obdelavo
m0LN4r ::
Zanima me predvsem razlika med
ADOBE PREMIERE PRO 2.0
in
ADOBE AFTER EFFECTS 7.0
Mi lahko kdo opiše kaj je bistvena razlika in kateri je bolsi oz. bolj kompatibilen z strojno opremo??
(APP 2.0 pri prewievu za importiran video pride do drastičnega zatikanja slike na AM64/3700+ & 7600gt)
zakaj?
ADOBE PREMIERE PRO 2.0
in
ADOBE AFTER EFFECTS 7.0
Mi lahko kdo opiše kaj je bistvena razlika in kateri je bolsi oz. bolj kompatibilen z strojno opremo??
(APP 2.0 pri prewievu za importiran video pride do drastičnega zatikanja slike na AM64/3700+ & 7600gt)
zakaj?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
MihaFirst ::
Adobe Premier Pro je program za obdelavo videa, After Effect pa za ustvarjanje animacij
www.gamma.si
m0LN4r ::
Kako bi mi pa obrazložili zatikanje videoja v programu?
In med sistemskimi zahtevami, torej podpreno strojno opremo ni moje grafične kartice to pomeni da mi čisto nič ne pomaga pri prekodiranju videa?
In med sistemskimi zahtevami, torej podpreno strojno opremo ni moje grafične kartice to pomeni da mi čisto nič ne pomaga pri prekodiranju videa?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
MihaFirst ::
Ja, sem uporabljal AP pro 1.5 nekaj časa... in ne vem no... moja mašina ubija (nimam težav z nobeno programsko opremo, v tem se mi je pa un video monitor (zgornji desni del) neprestano zatikal - enako tudi z videom... Tako da ne vem, v čem je težava....
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 3711 (2821) | noraguta |
» | Adobe Premiere Pro - nekaj vprašanjOddelek: Programska oprema | 2178 (1319) | misisipi |
» | Namizni računalnik za odbelavo video-audio (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14730 (13210) | fuzia |
» | Nov računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6158 (5085) | IvoJan |
» | Video posnetek iz kamere na laptopu preko firewire oz. USB??Oddelek: Zvok in slika | 1654 (1352) | matrix2 |