Forum » Programska oprema » Nero Image Drive
Nero Image Drive

gruntfürmich ::
Yo.
Zanima me, če je kaj narobe z nerovim image drivom, ker ko dam not kak imiđ, in potem ven, nato fajla ne morem obdelovat (premikat, preimenovat), ker z njim še vedno upravlja nerov image; moram dati not drugi image in šele potem lahko prejšnjega obdelujem. to se mi je začelo pojavljat z 7 različico, v 6 ni bilo tega. Pozna kdo vzrok problema? ali so to samo določene nastavitve?
Zanima me, če je kaj narobe z nerovim image drivom, ker ko dam not kak imiđ, in potem ven, nato fajla ne morem obdelovat (premikat, preimenovat), ker z njim še vedno upravlja nerov image; moram dati not drugi image in šele potem lahko prejšnjega obdelujem. to se mi je začelo pojavljat z 7 različico, v 6 ni bilo tega. Pozna kdo vzrok problema? ali so to samo določene nastavitve?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich ::
če ti pravim da ne! izvrzi starega, nov medij noter, da starega pozabi; tako mi samo gre.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je Huawei goljufal pri testiranju zmogljivostiOddelek: Novice / Android | 21797 (11933) | gendale2018 |
» | odstranjevanje usb ključaOddelek: Strojna oprema | 3803 (3291) | vostok_1 |
» | USB KLJUČEK-TEŽAVAOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1084) | Han |
» | Ne morem bootat iz SSD diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (1521) | branc |
» | Ubuntu 8.10 - Intrepid IbexOddelek: Operacijski sistemi | 4848 (1844) | hojnikb |