Forum » Strojna oprema » Slušalke z mic. Logitech precision gaming
Slušalke z mic. Logitech precision gaming
lalan ::
Mikrofonski del mi ne deluje, kot bi želel.(zvočna: x-fi xtreme audio)
Ko probam npr. pri voice recording narediti test hardware, se pri normalni namestitvi slušalk na glavo (mic caa 8 cm od ust) komaj kaj sliši.Npr.digitalni VU meter ob normalnem govoru ne trzne,( bolje pa je, če govorim v mic., ko je ta oddaljen od ust 1cm.
Pregledal sem že nastavitve voice playback in voice recording, kjer je vse OK. nastavljeno.(vsaj upam).zvočno na matični mam diseiblano (v okvari).
-Je potrebno še kaj prekontrolirati v BIOSU (plata Asrock 939dual)
-Bi mogoče repair Widowsev (XP home SP2) kaj pomagal
Na Drugem računalniku deluje mikrofon v redu.
Ko probam npr. pri voice recording narediti test hardware, se pri normalni namestitvi slušalk na glavo (mic caa 8 cm od ust) komaj kaj sliši.Npr.digitalni VU meter ob normalnem govoru ne trzne,( bolje pa je, če govorim v mic., ko je ta oddaljen od ust 1cm.
Pregledal sem že nastavitve voice playback in voice recording, kjer je vse OK. nastavljeno.(vsaj upam).zvočno na matični mam diseiblano (v okvari).
-Je potrebno še kaj prekontrolirati v BIOSU (plata Asrock 939dual)
-Bi mogoče repair Widowsev (XP home SP2) kaj pomagal
Na Drugem računalniku deluje mikrofon v redu.
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Studijski mikrofon -pomočOddelek: Zvok in slika | 1765 (1649) | Zvezdica27 |
» | Prodaja Galaxy Tab/Nexus v ZDA začasno prepovedana (HTC-jevi telefoni pa ne) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 45026 (41771) | Icematxyz |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3738 (2943) | w3t80y |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8657 (5208) | Gandalfar |
» | iPod. V barvah.Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2957 (2957) | rage |