Forum » Strojna oprema » Računalnik se ne ugasne
Računalnik se ne ugasne
drico ::
Imam težavo z računalnikom. Na njem sem imel instaliran Apache Server in sem zato v Biosu nastavil, da se računalnik ob izgubi napajanja potem sam zopet zaštarta... sedaj sem Apache vrgel dol, v Biosu popravil, da je to onemogočeno, vendar računalnika še vedno ne morem ugasniti... imam WIN XP SP2 instalirane.... in ko kliknem ShutDown se povsem lepo izvede celoten proces odjavljanja iz Windowsov, in v trenutku ko je pač vsega konec, ko človek pričakuje, da se pač računalnik samo še izkopi, se le-ta ponovno zažene... stvar je v bistvu ista, kot če bi izbral opcijo Restart!... vendar pa če v tem momentu potegnem ven kabel za napajanje in ga potem nazaj priključim, se računalnik ne zažene samostojno spet... torej sklepam, da v Biosu je vse prav nastavljeno... je tudi v Windowsih kaka opcija, kjer se to nastavlja?? Nekaj sem sicer našel, vendar je vse nastavljeno tako, kot na enem drugem računalniku, ki pa se normalno ugasne.... kaj bi lahko bilo to?
Time and again I sing your song...
drico ::
sem naredil to... izbral opcijo Load Setup Defaults v Biosu... pa nič ne pomaga...
mislite da je težava v hardwareu al softwareu?
mislite da je težava v hardwareu al softwareu?
Time and again I sing your song...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10848 (8362) | krepki |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10932 (9523) | inbox |
» | Blue Screen - HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2581 (2206) | StarMafijec |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1941) | chrush |
» | dodatni RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (919) | kankan1 |