Forum » Strojna oprema » Obešanje...?
Obešanje...?
DjVirus ::
Mam problem, ki se pojavlja na vsake tolk cajta in mi ni jasno kaj bi lahko blo krivo, enostavno se mi računalnik resetera takoj ko se logiram iz welcome screena, se pa zgodi tud po nekej cajtu delovanja, včasih pa enostavno dela normalno...zdele tole sporočilo pišem iz safe moda, normalno pa sploh ne morm pridt v windowse...probu sm že re-vtaknt kable v disk, ne pomaga...mam pa tud stalno probleme z razširjanjem rar arhivov. Meče vn crc errorje, in vsakič za drug arhiv, čeprav je vse v redu z njim...jz mislm, da je za to kriv disk (IDE Seagate Barracuda 200GB) sam mam 2 diska in na drugem je isti problem (Maxtor 80GB) zdj nevem a je to odvisno na katerem so nameščeni windowsi?
še konfiguracija:
plata ASRock 939Dual-SATA 2
LC Power 550-na-papirju-W
AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Geil 2x512 MB DDR400 DualChannel
GeForce 7600GT
winsi so pa XP sp2
zdj plata, rami in grafa so popolnoma novi, napajalc in diska sta starejša, procesor sm pa ne doug nazaj kupu rablenga tko da niam pojma v kateri komponenti je problem, glede crc errorjev sm brov, da je krivo to, da če se zlowda arhiv pri preveliki hitrosti (10Mbit pipca) za določen disk k ni sposoben tko hitro pisat podatkov...sam nevem no...
če se komu sanja kje je problem bi biu zlo hvaležn, drgač se pa itak odločam za nakup novga diska za SATAII pa bi še to vprašu tle, da ne bom nove teme odperu, kerga se splača vzet, pa mal pojasnte zakaj (glasnost mi ni pomembna)...zdj vsak drgač prav eni Seagate eni WD Raptorja...nevem...
LP
še konfiguracija:
plata ASRock 939Dual-SATA 2
LC Power 550-na-papirju-W
AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Geil 2x512 MB DDR400 DualChannel
GeForce 7600GT
winsi so pa XP sp2
zdj plata, rami in grafa so popolnoma novi, napajalc in diska sta starejša, procesor sm pa ne doug nazaj kupu rablenga tko da niam pojma v kateri komponenti je problem, glede crc errorjev sm brov, da je krivo to, da če se zlowda arhiv pri preveliki hitrosti (10Mbit pipca) za določen disk k ni sposoben tko hitro pisat podatkov...sam nevem no...
če se komu sanja kje je problem bi biu zlo hvaležn, drgač se pa itak odločam za nakup novga diska za SATAII pa bi še to vprašu tle, da ne bom nove teme odperu, kerga se splača vzet, pa mal pojasnte zakaj (glasnost mi ni pomembna)...zdj vsak drgač prav eni Seagate eni WD Raptorja...nevem...
LP
amigo_no1 ::
Temeljito testiraj (zeh) ram z (zeh) memtest86 (zeh)
Pod temeljito ne mislil 1 uro ampak malo dlje (dan , dva, tri ).
Pod temeljito ne mislil 1 uro ampak malo dlje (dan , dva, tri ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU, RAM torture test - iskanje napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 1654 (1465) | X-Jumper |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1967 (1967) | tsatthoggua |
» | RAID 0 in izgube podatkovOddelek: Strojna oprema | 1851 (1197) | Vlady |
» | En cuden problem z rar in iso fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1056) | uros678 |
» | Življenjska doba cedejevOddelek: Strojna oprema | 1434 (1058) | rc-car |