Forum » Operacijski sistemi » Vklop varnostnih sporocil v windows XP
Vklop varnostnih sporocil v windows XP
Death Paladin ::
Ok mogoce se slisi smesno, ampak zanima me, kje se da nazaj vklopit te warning sporocila, ko hoces zagnati kaksen video file, ki si ga prejel bodisi preko messengerja, bodisi preko outlook expressa. Po nesreci sem si odkljukal pri zagonu tist checkbox "ask every time, when trying to open received file" al neke takega.
Prosim za pomoc, ce kdo ve, kako se pride do teh security nastavitev v XPjih.
LP
Prosim za pomoc, ce kdo ve, kako se pride do teh security nastavitev v XPjih.
LP
Stratus ::
START > SETTINGS > CONTROL PANEL > SECURITY CENTER tam na levi strani okna klikneš na "Change the way security center alerts me" in dodaš kljukice kjer želiš
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Tam so samo za firewall, antivirus in windows update. Mene pa zanima, ko prejmem kak file preko omrezja, bodisi MSN messengerja in ko kliknem open, bi mi moralo pokazat warning. Ampak ga ne vec, ker sem si po nesreci odkljukal, "ask me every time".
Je ze porihtano, sem mislil, ce izklopis warninge, da zginejo, jih pa samo za exe datoteke kaze v vsakem primeru.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Phishing ali res težava?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (819) | ngc2392 |
» | Vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1067) | Klemzz |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1985 (1678) | veteran |
» | Kako se znebiti nadležnega Security center?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1251) | Highlag |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8161 (8161) | darkolord |