Forum » Pomoč in nasveti » Vista problem
Vista problem
Shark100 ::
Kako v visti izklopit da te ne vpraša vsakič ko zaženeš program za dovoljenje če lahko namestiš program.
Shark
Good Guy ::
Odpri control panel/nadzorno ploščo in vpiši "user account" v search box/oz iskalnik tuki ti bo našlo “Turn User Account Control (UAC) on or off”.
klikni na to in odkljukaj kvadratek in resetiraj komp.
Pol ti bo v orodni vrstici naredilo en rdeč križek(warning) katerega izklopiš tako da oddideš v control panelč/nadzorno plloščo, na levi strani kilkneš “Change the way Security Center alerts me” in izberi “Don’t notify me and don’t display the icon (not recommended)”
in to je to
klikni na to in odkljukaj kvadratek in resetiraj komp.
Pol ti bo v orodni vrstici naredilo en rdeč križek(warning) katerega izklopiš tako da oddideš v control panelč/nadzorno plloščo, na levi strani kilkneš “Change the way Security Center alerts me” in izberi “Don’t notify me and don’t display the icon (not recommended)”
in to je to
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Shark100 ::
Sem izklopil Turn User Account Control (UAC) on or off, pa me še vedno vpraša za vsako zadevo. Tak da ne vem kaj je
Shark
Good Guy ::
ok probaj še tole zadevo
poženi msconfig(run->msconfig)
pridi to tegalega okna
klikni na "disable UAP" in klikni launch. po tem ti bo odpro en dos okno ampak počakaj da ti zmele komp . vse kar moreš storiti je to da resetiraš komp in to je to.
poženi msconfig(run->msconfig)
pridi to tegalega okna
klikni na "disable UAP" in klikni launch. po tem ti bo odpro en dos okno ampak počakaj da ti zmele komp . vse kar moreš storiti je to da resetiraš komp in to je to.
http://goo.gl/7ItKpU
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XAMPP namestitev napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1093) | miha670 |
» | administrator problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1695 (1004) | Valentin |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11813 (7180) | Ermin |
» | Nič več bet za Windows 7Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7368 (4363) | kriko1 |
» | Izginil standardni zagon? !!Oddelek: Operacijski sistemi | 1235 (1127) | CaqKa |