Forum » Loža » Vodni tok
Vodni tok
iMark ::
Pozdravljeni!
Veste kej o tem vodnem toku, js ga mam lih pod postlo, a znajo zrd tega bit kšne posledice v prihodnosti?
Veste kej o tem vodnem toku, js ga mam lih pod postlo, a znajo zrd tega bit kšne posledice v prihodnosti?
Pyr0Beast ::
Nekaj že.
Ne.
Ne.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
gzibret ::
Odvisno kakšen vodni tok. Če ti gre cev pod postlo zna enkrat ta cev začet puščat, pol pa boš mogel dati nov parket.
Vse je za neki dobr!
Kaličopko ::
mislm da so te posledice že vidne
ne verjet usemu kr slišiš
ne verjet usemu kr slišiš
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kaličopko ()
miko 55 ::
ma to ti sam na psiho udar pa nč druzga. osebno je lari fari
lp
lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
;-) ::
Se strinjam z tistmi ki pravjo da je to lari fari...Ma kako vplivanje če voda teče podtabo neki
Opkow ::
Kaj imas pod posteljo? Vodovodno, kanalizacijsko,... cev ali "Postonjsko jamo" z reko skozi?
Kako ves, da imas vodni tok ravno pod posteljo?
Kako ves, da imas vodni tok ravno pod posteljo?
Pyr0Beast ::
In to naj bi povzročalo kaj? Malignega melanoma? 3 stopenjske opekline? Možganski karcinom? Čire? Angino pektoris ?
Ja, bi jst z veseljem povabil tega modela v mojo računalniško sobo. Če najde kje vodni tok 10m nad zemljo mu takoj dam Ivico.
Iskreno rečeno bi teke ljudi poslal nekam ...
.. je bil pri prijatelju en tak človk enkrat. Tisti njegov meter z antenco je pokazal direktno proti meni Mogoče sem pa samo jst tako (elektro)negativen.
Ja, bi jst z veseljem povabil tega modela v mojo računalniško sobo. Če najde kje vodni tok 10m nad zemljo mu takoj dam Ivico.
Iskreno rečeno bi teke ljudi poslal nekam ...
.. je bil pri prijatelju en tak človk enkrat. Tisti njegov meter z antenco je pokazal direktno proti meni Mogoče sem pa samo jst tako (elektro)negativen.
Some nanoparticles are more equal than others
iMark ::
Lol, sej js ne lih vrjamem v to, mism ne vem no lol, ja to kao baje na 1km globoko zazna tista napravca :S
koyotee ::
Pol v afriki nebi bili brez vode...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Buldožer ::
In zato, ker maš vodni tok ravno pod postlo morš kupit...
Več glav več ve. No, ni nujno!
PaX_MaN ::
Pol v afriki nebi bili brez vode...
Sej niso. Tam je vode dovolj.Samo izkoriščajo je ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovni pojmi iz elektrotehnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3063 (2774) | Malgaj |
» | Znanost ali šarlantansvo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6252 (4556) | .:noir:. |
» | MK4 aka. Morphling Kinetic (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12881 (8241) | Boki_ |
» | Da ne boste mislili da spim... moj novi blok (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10066 (7817) | Vesoljc |
» | Vezava vodnih blokov CPU-NB-VGAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2961 (2557) | Blup |