Forum » Slo-Tech » Angleščina v sticky temah
Angleščina v sticky temah
Trubadur ::
Rad bi samo vprašal zakaj je v tej sticky temi "ta glavni" tekst v angleščini? Zakaj se ga ne prevede?
Ne da bi mene to ful motilo ampak če bi jaz to dal staršem za prebrat (nimajo pojma o angleščini) ne bi vedeli o čem zadeva govori. Prav tako tisti, ki znajo angleško in so prijavljeni na Slo-tech najbrž že vedo kaj je vsa ta stvar in sploh ne potrebujejo pojasnil. Tisti, ki pa nimajo pojma o računalnikih bi si pa verjetno raje prebrali tekst v slovenščini in ne v nekem tujem jeziku.
Lp
Ne da bi mene to ful motilo ampak če bi jaz to dal staršem za prebrat (nimajo pojma o angleščini) ne bi vedeli o čem zadeva govori. Prav tako tisti, ki znajo angleško in so prijavljeni na Slo-tech najbrž že vedo kaj je vsa ta stvar in sploh ne potrebujejo pojasnil. Tisti, ki pa nimajo pojma o računalnikih bi si pa verjetno raje prebrali tekst v slovenščini in ne v nekem tujem jeziku.
Lp
Berite Thomasa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogočanje desnega klika in kopiranje vsebineOddelek: Izdelava spletišč | 1585 (1258) | Dualis |
» | Označevanje teksta - navada pri brskanju spletnih straniOddelek: Loža | 1178 (960) | sandmat |
» | Napadi na Sonyjeve storitve se nadaljujejo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16770 (14654) | zdravcc |
» | Kako beremoOddelek: Loža | 3140 (2511) | Ales |
» | Prosim vas za oceno spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2419 (2043) | rene |