Forum » Operacijski sistemi » "disk system failure"
"disk system failure"
kingkong ::
čeprav je bilo o isti napaki na forumu že govora, še moje vprašanje.
win x64 sem imel inštalirane na starem disku. kupil sem novega sata in se odločil namestiti sistem na novega. pri tem nisem imel nikakršnih problemov.
po uspečni inštalaciji sem odstranil star disk nakar mi je pri bootanju napisalo "system disk failure". kje lahko spremenim nastavitve bootanja, da mi ne bo iskalo stare inštalacije in normalno bootalo iz novega sata diska.
win x64 sem imel inštalirane na starem disku. kupil sem novega sata in se odločil namestiti sistem na novega. pri tem nisem imel nikakršnih problemov.
po uspečni inštalaciji sem odstranil star disk nakar mi je pri bootanju napisalo "system disk failure". kje lahko spremenim nastavitve bootanja, da mi ne bo iskalo stare inštalacije in normalno bootalo iz novega sata diska.
kingkong ::
ne pomaga. če nastavim da prvo boota sata disk, dobim sporočilo o napaki. tko da to ne reši težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diska SATA na NVME in Win10 boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2610 (1958) | alkoo |
» | OS Boot na ATA/SATAOddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1145) | MrStein |
» | Abit NF-7s v2.0: Nastavitve BIOS-a za bootanje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2796 (2673) | jELKO |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3267 (2291) | Blind |
» | Serial ATA diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (934) | mohha53 |