Forum » Pomoč in nasveti » Low Buffer status
Low Buffer status
Flamer ::
Lejte takole je:
Vceri sm nabavu plextor PX 2410A. Vse le po in prav, ampak kaj ko mi en cede peča na 24X hitrosti kar SEDEM minut!! Kriv pa je po mojem mnenju buffer status. Imam tri pogone: -Teac 32X
- BTC 16X DVD
- Plextor 2410A
Če pečem iz Teac-a, mi skače gor in dol read buffer status, če pa s DvD-ja potem mi pokaže sporočilo o tem da sta z plextorjem na istem IDE vodilu, in da ni priporočeno snemati, jaz seveda vseeno dam snemanje. V tem primeru sicer malo hitreje snema, ampak sedaj se pa vsako sekundo in pol bolni in prazni write buffer status!
kaj naj naredim? Je kriva hitrost CD pogona???????
Vceri sm nabavu plextor PX 2410A. Vse le po in prav, ampak kaj ko mi en cede peča na 24X hitrosti kar SEDEM minut!! Kriv pa je po mojem mnenju buffer status. Imam tri pogone: -Teac 32X
- BTC 16X DVD
- Plextor 2410A
Če pečem iz Teac-a, mi skače gor in dol read buffer status, če pa s DvD-ja potem mi pokaže sporočilo o tem da sta z plextorjem na istem IDE vodilu, in da ni priporočeno snemati, jaz seveda vseeno dam snemanje. V tem primeru sicer malo hitreje snema, ampak sedaj se pa vsako sekundo in pol bolni in prazni write buffer status!
kaj naj naredim? Je kriva hitrost CD pogona???????
JLP ::
Problem je da so CDROM in DVDROM pogoni počasni in se z nih ne da dost hit brat. Pol k pa zmanka podatkov u bufferju na pekaču in se uklop BurnProof al karkol se pač nč ne peče. Buffer more bit polhn čene pelač ne more pečt. Probej neki z harddiska pečt k je fajn hitrej k pa CDROMi. Od tukej bi mogl delat brez problema in buffer bi mogu bit več al mn skoz pohn. Pol je pa še fora da k maš 2 zadeve na istmu IDE kanalu naenkat lohk sam ena dela. Zato te pa tm opozori an da to ni lih pametn delat.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2396 (1687) | dean444 |
» | Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4940 (4449) | Hux |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5558 (4871) | wilecoyot |
» | Kateri pekač kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 2030 (1582) | Dami |
» | Kateri CDR kupiti ?Oddelek: Zvok in slika | 2135 (1721) | Mate |