Forum » Operacijski sistemi » Outlook 2002 in kopiranje mailov
Outlook 2002 in kopiranje mailov
para! ::
Uporabljam Outlook 2002 in bi rad vse prejete maile skopiral v eno mapo na lokalnem disku. Je to mogoče? Kajti funkcija "Move to folder" v Outlooku mi poda le možnosti kopiranja v outlookove mape....
+
PS: Kako v outlooku nastavim, da mi vse incoming maile pise le v ascii formatu in ne v HTML. Ker mi tako zelo pocasi dela celoten outlook zaradi teh html malov
+
PS: Kako v outlooku nastavim, da mi vse incoming maile pise le v ascii formatu in ne v HTML. Ker mi tako zelo pocasi dela celoten outlook zaradi teh html malov
Death before dishonor!
- spremenil: para! ()
CaqKa ::
-iskanje (kao)
Outlook Express - XP
iskal sem po besedi outlook
edit: ups nisem videl da si napiso outlook 2002 sem mislil da se gre za express varianto ki je boljsa :)... upam pa da je resitev problema enaka
Outlook Express - XP
iskal sem po besedi outlook
edit: ups nisem videl da si napiso outlook 2002 sem mislil da se gre za express varianto ki je boljsa :)... upam pa da je resitev problema enaka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
TinkaPinka ::
Jazz: kar se prvega vprašanja tiče, to lahko delaš z Export funkcijo v File meniju. Tam imaš tudi vse mogoče opcije za export, pa se malo poigraj s tem.
I am easy to please as long as I get my way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2544 (2451) | zlopi |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1573) | McMallar |
» | Microsoft Outlook 2003 izvoz mail nastavitev - accountovOddelek: Programska oprema | 1724 (1601) | Rok Nemec |
» | e-mail v plain-text oblike - NE HTML!Oddelek: Programska oprema | 1520 (1430) | JLP |
» | Mail readerOddelek: Programska oprema | 1349 (1247) | andrej |