Forum » Programska oprema » Microsoft Outlook 2003 izvoz mail nastavitev - accountov
Microsoft Outlook 2003 izvoz mail nastavitev - accountov
vesel ::
A se je kdo kdaj z tem igral. V verziji 2000 je to se slo, naprej pa nisem vec nasel resitve. Mam v uporabi cca. 10 mail boxov in si predstavljate kako bedno ce ponovno nalozis winse je to.
hvala za resitve.
hvala za resitve.
-=VESEL=-
Tilen007 ::
Si mogoče že najdu kakšno rešitev?
Že cel dopoldan inštaliram programe, pa me še mejli čakajo...
Že cel dopoldan inštaliram programe, pa me še mejli čakajo...
OmegaBlue ::
Smo probali in obupali, osebno mi ni ratalo in kar dvomim da to lahko narediš če ne izvažaš v outlook, drugače se da z "Files and Settings Transfer Wizard".
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Rok Nemec ::
V Outlooku 2002 & 2003 se to da shraniti z Save My Settings Wizard-om (Klikneš na ikono Microsoft Office ->Microsoft Office Tools -> Save My Settings Wizard).
Je pa omejitev ta, da lahko shraniš samo nastavitve vseh računov skupaj (ne pa določenih izbranih).
Je pa omejitev ta, da lahko shraniš samo nastavitve vseh računov skupaj (ne pa določenih izbranih).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook 2016Oddelek: Operacijski sistemi | 2235 (799) | PH03N1X |
» | Office 2013Oddelek: Programska oprema | 6440 (3609) | MisoBer |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2647 (2396) | bili_39 |
» | problem z wordom,nujno!Oddelek: Programska oprema | 1042 (859) | ABX |
» | Kako shraniti emaile in priljubljene! zaradi formatiranja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1548) | Skubidu |