Forum » Operacijski sistemi » XP dial-up delay
XP dial-up delay
DarkWIng ::
en prov neumen problem mam v XPjih...
ko se prilopim na net (an arnes ali voljo z 33.6 modemom) mi vse lepo pokaže da sem na netu, samo prvih par minut ne morem počet nič.. kot da ni povezave.. edina stvar ki nekeko čudežno dela je messenger.. in kar je res čudno je to da se ta čas skoz povečuje.. njprej je blo recmo pol minute.. zdej je že tri.. in potem vse začne delat kot da se ni zgodilo nič.. čist normalno...
HELP... HELP!!!!!
ko se prilopim na net (an arnes ali voljo z 33.6 modemom) mi vse lepo pokaže da sem na netu, samo prvih par minut ne morem počet nič.. kot da ni povezave.. edina stvar ki nekeko čudežno dela je messenger.. in kar je res čudno je to da se ta čas skoz povečuje.. njprej je blo recmo pol minute.. zdej je že tri.. in potem vse začne delat kot da se ni zgodilo nič.. čist normalno...
HELP... HELP!!!!!
You're a wonderful friend and a raving psycho.
- spremenil: DarkWIng ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | temna slika na tvOddelek: Zvok in slika | 2226 (1865) | fpbs |
» | Paket All Inclusive pri TušmobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 6116 (4860) | Lonsarg |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2465 (2071) | Racunalnik |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3974 (3186) | antraxxx |
» | Chudna foraOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (842) | hanuman |