Forum » Pomoč in nasveti » Laptop in baterija
Laptop in baterija
kitta ::
Pozdravljeni !
Imam prenosnika, kateri je nonstop priklučen na elektriko. Vsake toliko časa (cca na 2 tedna) se mi začne baterija sama od sebe polnit. Ko grem pogledat stanje baterije, je polna nekje 96%.
Tam, kjer sem ga kupu, so rekl, da se baterija od časa do časa kalibrira in da je to vzrok temu. Ali je to res, al gre za nateg ?? Je že kdo meu podoben problem, ali pa je to povsem normalno za baterijo??
hvala
Imam prenosnika, kateri je nonstop priklučen na elektriko. Vsake toliko časa (cca na 2 tedna) se mi začne baterija sama od sebe polnit. Ko grem pogledat stanje baterije, je polna nekje 96%.
Tam, kjer sem ga kupu, so rekl, da se baterija od časa do časa kalibrira in da je to vzrok temu. Ali je to res, al gre za nateg ?? Je že kdo meu podoben problem, ali pa je to povsem normalno za baterijo??
hvala
Pyr0Beast ::
To nima veze s kalibracijo. Akku se začne polniti, ko mu kapaciteta (napetost) dovolj pade. Če ga imaš stalno oz. zelo pogosto priključenega na elektriko, ti svetujem, da akumulator odstraniš.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje baterije pred prvo uporabo telefona?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5623 (5301) | kpkp |
» | Tesla breakeven (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12623 (10988) | MeGreat |
» | Baterija pri prenosnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1402) | k4vz0024 |
» | Napajanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2164 (1918) | roli |
» | kako ravnati z baterijo na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2617 (2393) | Milko# |