Forum » Pomoč in nasveti » FU**** Blue screen od death
FU**** Blue screen od death
M-XXXX ::
Ker nisem imel že skoraj 3 mesece nobenih resnih težav z kompom (res čudno), imam seveda spet nekaj problemov. No pa opišimo probleme:
Sem čisto navadno v špilu, ko se mi namesto ciljalnika pokaže miška (WTF???) Pač kliknem in me vrže na namizje, pokaže polno erorjev in komp se resetira!! Zmeraj ko se je komp hotel prižgati se je tik preden pride v win. resetiral. Prej sem še prebral da je ena napaka z Cli-exe (catalyst control center). Grem v safe mod (rata v enem 10 poskusu in zbrisem vse z zvezi z ati) Grem v Win. inštaliram driverje, isti drek- sploh ni hotel več priti v safe mod in nikamor drugam. Ga formatiram- med kopiranjem win. inš. datotek mi prbije Blue screen of deth eror: page fault in nonpage area Pogledam kaj to pomeni- krivi naj bi bili rami (imam 4x po 512mb) Dam 3 ploščice ven in poskusim ponovno, ni dobro in zamenam ploščico in slot. Zdaj mi pri kopiranju datotek pol datotek ne najde- pa spet blue screen- setupdd.sys!!!! Kaj mi je storiti?????
PA PROCESOR DOBESEDNO ŽARI- kar naenkrat mam hladilnik 7700cu tako vroč da se ga ne morem dotakniti, prej tem ni presegla 40-50C (tole sem opazil šele zdajle)
Sem čisto navadno v špilu, ko se mi namesto ciljalnika pokaže miška (WTF???) Pač kliknem in me vrže na namizje, pokaže polno erorjev in komp se resetira!! Zmeraj ko se je komp hotel prižgati se je tik preden pride v win. resetiral. Prej sem še prebral da je ena napaka z Cli-exe (catalyst control center). Grem v safe mod (rata v enem 10 poskusu in zbrisem vse z zvezi z ati) Grem v Win. inštaliram driverje, isti drek- sploh ni hotel več priti v safe mod in nikamor drugam. Ga formatiram- med kopiranjem win. inš. datotek mi prbije Blue screen of deth eror: page fault in nonpage area Pogledam kaj to pomeni- krivi naj bi bili rami (imam 4x po 512mb) Dam 3 ploščice ven in poskusim ponovno, ni dobro in zamenam ploščico in slot. Zdaj mi pri kopiranju datotek pol datotek ne najde- pa spet blue screen- setupdd.sys!!!! Kaj mi je storiti?????
PA PROCESOR DOBESEDNO ŽARI- kar naenkrat mam hladilnik 7700cu tako vroč da se ga ne morem dotakniti, prej tem ni presegla 40-50C (tole sem opazil šele zdajle)
Pyr0Beast ::
... crknu napetostni regulator/prebilo mos-fet
.. v biosu poglej voltažo proca. Če je več kot 1.6V (za64) je nekaj hudo narobe.
.. v biosu poglej voltažo proca. Če je več kot 1.6V (za64) je nekaj hudo narobe.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen med zagonom ali namestitvijo OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1146) | ST-777 |
» | Problem pri nalaganju windowsov-neskončni restartOddelek: Pomoč in nasveti | 651 (571) | polde66 |
» | Nova matična, windows se ne zažene?Oddelek: Operacijski sistemi | 953 (862) | SimplTech |
» | Zagon windowsev grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (901) | solatko |
» | Problem z računalnikom- dobrodošle ideje ter pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1182 (905) | solatko |