Forum » Strojna oprema » spominska kartica (SD) s kablom
spominska kartica (SD) s kablom
karafeka ::
Ali obstaja sd (secure digital) spominska kartica, ki bi jo vtaknil v fotoparat, na drugi strani kartice pa bi bil usb kabel (ali kaj podobnega), s katerim bi se dalo povezati to kartico s računalnikom, tako da bi fotoaparat shranjeval direktno na računalnik (na disk)?
Upam, da sem bil dovolj jasen. Oziroma, če obstaja kaj drugega, ki bi omogočalo, da se fotoapart poveže s trdim diskom, in direktno tja shranjuje podatke.
V bistvu bi rad iz fotoaparata (minolta z10) naredil webkamero, vendar kolikor vem, je ni mogoče povezati na usb vhod tako, da bi lahko videl sliko oz. video kamere na računalniku (nekaj takega omogočajo nekateri cannoni).
Upam, da sem bil dovolj jasen. Oziroma, če obstaja kaj drugega, ki bi omogočalo, da se fotoapart poveže s trdim diskom, in direktno tja shranjuje podatke.
V bistvu bi rad iz fotoaparata (minolta z10) naredil webkamero, vendar kolikor vem, je ni mogoče povezati na usb vhod tako, da bi lahko videl sliko oz. video kamere na računalniku (nekaj takega omogočajo nekateri cannoni).
Calligula ::
Mislim ,da je v oddelku slika in zvok ena taka tema kjer je notri nekaj programov, ki lahko tvoj foto spremenijo v webcam. Zadeva je softweersko resljiva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni fotoaparat za okoli 100 KOddelek: Kaj kupiti | 3137 (2625) | gremlinatorv |
» | zanima me digitalec: Olympus CAMEDIA C-765 UltraZoomOddelek: Kaj kupiti | 1510 (1352) | [MYTiX] |
» | Katere online trgovine iz zda pošiljajo v Slovenijo?Oddelek: Kaj kupiti | 2683 (2354) | Bockor |
» | Minolta Z2 raw hack firmwareOddelek: Zvok in slika | 2708 (2335) | Gundolf |
» | Digitalni fotoaparat do 100kOddelek: Kaj kupiti | 3256 (2619) | TribesMan |