Forum » Zvok in slika » Set top BOX (again)
Set top BOX (again)
Mokiunikrum ::
Že nekaj časa razmišljam, da bi si nabavu Set top box. Nisem naročnik Siol TV niti T2 TV. Uporabljal bi ga za gledanje filmov na TVju katere bi pošiljal preko mreže npr s programom VLC. Vem, da bi lahko priklopil računalnik direktno na TV, vendar po pravici povedano je slika v primerjavi s sliko, ki jo dobim iz Divx predvajalnika, mnogo slabša. Kakšen Kiss 1500 me tudi ne navdušuje preveč.
Zanima me, kje bi set top box lahko kupil in pa če bi mi eventuelno uspelo dobiti Aminota od Siola, ali pa i3's Mood™ 300 od T2, ali bi sploh deloval v domačem omrežju, ali pa je zadeva blokirana samo za njihov TV.
Zanima me, kje bi set top box lahko kupil in pa če bi mi eventuelno uspelo dobiti Aminota od Siola, ali pa i3's Mood™ 300 od T2, ali bi sploh deloval v domačem omrežju, ali pa je zadeva blokirana samo za njihov TV.
OmegaBlue ::
STB od T2 in Siola bo deloval v domačem omrežju, ampak ne brez posega. Malo potelovadi z iskanjem, je bilo že omenjeno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tody ::
Odvisno koliko si se pripravljen stegnit. Dreambox za 115.000 sit bi znal bit pravilna rešitev samo ni samo to je še sat sprejemnik ma naložen linux os zna srfat in še mnogo tega... Serija 700 je za neki manjši denar... Google it DREAM MEDIA je proizvajalec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDTV in wifi (kot npr. WD TV LIVE WIFI)Oddelek: Kaj kupiti | 1084 (974) | kamuee |
» | Nortel v stečajnem postopku drago prodaja proste naslove IPv4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13254 (10805) | Daedalus |
» | DVB-C kateri ponudnik?Oddelek: Zvok in slika | 1982 (1705) | Sc0ut |
» | TV tuner?Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (1375) | Okapi |
» | Set-Top-BoxOddelek: Omrežja in internet | 2291 (2054) | Matek |