Forum » Pomoč in nasveti » Matična plošča Gigabyte GA-965P-DS3, 775
Matična plošča Gigabyte GA-965P-DS3, 775
Meta4eveR ::
Hm.. Imam vprašanje kar zadeva gonilnikov, namreč jaz jih zraven nisem dobil!!! Sem jih klical (mimovrste) pa seveda nikomur ni bilo nič jasno , če to sploh more biti zraven ali ne.. Tako da sem sedaj iz njihove (gigabyte) strani zlodal drivere ampak kišta seveda ne dela kot bi morala, zvok je kr nekaj + usb sploh ne dela.. Tako da sedaj sploh nevem ali so gonilniki zraven te plošče ali pa so pri gigabyte kao preko interneta naredili za gonilnike? Hvala za odgovor!
Tr0n ::
Pac preko interneta si presnames vse potrebne gonilnike. Priporocljiv je tudi zadnji SP za WindowsXP oz. katero verzijo pac uporabljas.
To je to. Mora laufat.
To je to. Mora laufat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slabo delovanje Siol internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (1702) | d4vid |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6351 (5956) | solatko |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16803 (10742) | FlamE#7 |
» | Ubuntu 8.10 - Intrepid IbexOddelek: Operacijski sistemi | 4835 (1831) | hojnikb |
» | Intelovi odprtokodni gonilniki za grafiko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8831 (6992) | Jst |