Forum » Izdelava spletišč » Vprasalnik!?
Vprasalnik!?
bbbb ::
Delam internetno stran na katero zelim postaviti vprasalnik (ime, priimek, naslov, komentarji,....itd.) Zelim si, da ko bi biskovalec izpolnil vprasalnik, da bi potem jaz to vse lepo urejeno dobil na mail. Sem nov kar se tice teh stvari in bi mi res prisla prav kakrsna koli pomoc kako tak vprasalnik postavit.
Hvala!
Hvala!
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
Tody ::
uporabiš form tag in doobiš kolikor toliko urejeno zadevo ali presedlaš na php in dobiš funkcionalno zadevo in lahko potem še karkoli drugega delaš z njo.
bbbb ::
To ze vse lepo in prav, vendar je problem v tem, da jaz nikoli nisem uporabljal niti form tag-a, niti php-ja. Mene zanimajo koristne informacije kje bi se jaz lahko naucil php da bi znal spraviti skupaj tak vprasalnik.(kaki linki,...itd).
Hvala!
Hvala!
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
Goldee ::
Poskusi tukaj - W3Schools Online
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273954 (3372) | edi123 |
» | html povezava na spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (683) | mm&r |
» | Podatkovna baza na oblakuOddelek: Izdelava spletišč | 1665 (1133) | sostarpof |
» | Pravilni pomen in uporaba značk ter atributovOddelek: Izdelava spletišč | 1301 (1098) | marjan_h |
» | Spletne urice: Nevsiljiv JavaScriptOddelek: Novice / Kiberpipa | 3527 (1463) | root987 |